2016-07-27
食燒肉最梗要有靚肉,所以小妹就最鍾意食日燒,貪佢高質素增肥都有意義1 D嘛。鍾意呢度有樣好,d店員好貼心下,勁識做會幫手燒賣既,即使內心深處既我係鍾意自己落手落腳燒都好,但有時真係唔識唔同肉要燒幾成熟先係最頂瓜瓜嫁嘛,唔識燒會好易燒到外面燶,入面又唔熟,咁就一定肚仔痛喇。芥辣八爪魚粒48爽口新鮮加上爽瓜更脆口,而芥辣味也剛好。豆腐沙律62豆腐清新又滑溜,沙律菜粟米好新鮮。醬汁有燒汁柚汁跟胡麻醬...厚切美國牛小排188牛肉個色鬼火咁靚,雪花條理分佈幾咁平均,齋睇個色已經知好味,你話我未食就流緊口水咩?係呀,睇過。。。。。肉味好濃郁咁俾烤到知知聲咁,此時此刻會覺係天賴,可能係我肚餓呱! 食一啖未好已經吞鬼左,因為入口即溶咁濟嘛。食第二塊喇,又好快燒好lu,牛肉既一大優點黎,咬落味鬆化,味重,正呀。。。。。。緬甸特大虎蝦260有兩隻燒得要耐好多因為都幾大隻唔易熟,好彩店員全程幫手燒,我地督住電話好快有得食喇,蝦肉幾彈牙,啖啖肉好正呀。一間餐廳好無食我行先,其次係服務同環境,呢度全部都ok,坐得又幾舒適,路盲既我都唔覺難搵,最鍾意係有人幫手燒賣仲教你點食最好呢下抵讚。不過呢度油煙味燒到我頭
爽口新鮮加上爽瓜更脆口,而芥辣味也剛好。
豆腐清新又滑溜,沙律菜粟米好新鮮。
醬汁有燒汁柚汁跟胡麻醬...
一間餐廳好無食我行先,其次係服務同環境,呢度全部都ok,坐得又幾舒適,路盲既我都唔覺難搵,最鍾意係有人幫手燒賣仲教你點食最好呢下抵讚。不過呢度油煙味燒到我頭有d暈暈地。