2023-03-25 35 瀏覽
🉐任食款式繁多🉐主打燒肉新鮮刺身最鍾意食啲餐廳係有得任食燒肉同刺身,可以一次過食晒兩款高質食物,滿足晒兩個願望✌🏼我哋今次就嗌咗個M7澳洲和牛晚市自助放題🤟🏼頭盤包咗刺身拼盤同海鮮拼盤,刺身拼盤有三文魚🐟,白身魚🐠,帆立貝🐚,甜蝦🦐,北寄貝🪸。海鮮拼盤就係俾你燒黎食既,有鮑魚,扇貝,甲羅燒🦀,魷魚🦑。海鮮同刺身都非常高質,非常新鮮,食完好想即刻追加食物繼續食🤪任食款式有超多超多款,有肉類🥩,主食🍜,海鮮🦞,冷盤🥗,壽司🍣,刺身🐟,炸物💥。真係總有一款食物啱你食😁肉類我哋嗌咗澳洲和牛🥩,原味牛舌🐮,雞腿肉🍗同埋豬五花🥓,和牛極之嫩滑,入口即溶😍牛舌好彈牙,亦都好重油脂香🤤超級推薦!😆我哋都嗌咗幾款炸物,包括有煎餃子🥟,唐揚雞塊🍖,吉列廣島蠔🦪同吉列炸蝦🍤。炸物亦都好出色,炸粉唔厚,但餡就好多🤩最後都推介大家嗌個飯素白飯🍚撈個甲羅燒嚟食,攞蟹膏嚟撈飯真係高級享受🤩

🉐任食款式繁多
🉐主打燒肉新鮮刺身