同屋企親朋聚餐,親戚訂咗呢間放題,唔貴係原因,重有係有好多嘢啱食,因為我同細佬都唔食刺身架!有自助區的,可以夾下D沙律食下,先清凊腸胃,原求重有炸雞同日式小丸子同味附螺肉食下,睇下個飲品櫃,好大好多野飲,唔係大陸野,有陽光,維他,玉泉同道地,起碼好多都啱飲。其實小弟同細佬唔like刺身,所以專攻係D熟食野,一開始就先叫D串燒,燒牛舌,牛軟骨,海蝦,翠肉瓜,蕃薯仔,蒲燒鰻魚,統統好食,小弟刷得,勁叫,一路食一路飲咗唔同飲品,好鬼正。另一狂食係天婦羅,虎蝦天婦羅超好味,D蝦蝦炸完好爽,食落鮮美,又夠脆身,蟹棒,南瓜,番薯,炸鮮奶天婦羅也好吃,又係狂叫,D親戚都係天婦羅fans。但我唔食刺身,但親戚話貴嘢嚟,唔食係白痴,而且超鐘意食,結果嚇到我同細佬O嘴,係咁叫剌身,完全用驚嚇嚟形容! 總之係咁話正! 另外有D炸點,係我地共同目標,炸點有芝麻雞翼,一口芝士,榴槤炸蛋,紫心香竽丸,炸蠔,好食呀,我最覺得最好味係炸蠔,蠔味濃。因壽司係班親友至愛,我反而麻麻,但係佢地勁叫,話OK食得過,另外D蒜片牛柳粒,XO醬魷魚,黃金焗帶子,蟹粥…有D嘢食都唔鬼記得啦,臨尾留肚食甜點,有個藍梅奶凍同D酥皮Tat

壽司係班親友至愛,我反而麻麻,但係佢地勁叫,話OK食得過,另外D蒜片牛柳粒,XO醬魷魚,黃金焗帶子,蟹粥…有D嘢食都唔鬼記得啦,臨尾留肚食甜點,有個藍梅奶凍同D酥皮Tat,幾正,重有食埋雪糕,好飽呀。