2023-08-26 15 瀏覽
厚福街一向多野食,今次黎到呢條街就係為左滿足朋友仔要求,想去食室內燒烤。知道呢頭開左間「大樹🌳燒烤」,所以就黎幫襯下了。去到既時侯剛好有幾枱一齊準備入座,場內環境好寬敞,枱與枱之間都好多位,唔怕被人偷聽到☺️跟住我地開始叫野食啦,兩個人隨意叫,慢慢食又食得哂wo😂😂(平時眼闊肚窄)大大大茄子🍆茄子大大隻好肥美🤭蒜蓉味濃,有少少辣吊一吊味,嫌唔夠濃仲有孜然粉可以加。青椒釀蝦滑呢串係唔錯既!咬口軟身,但蝦餃味出,青椒外衣包裹又幾特別wo😄霸王肥腸呢個麻麻地,炸完出黎個縮哂水,咬落好乾身。😝汁燒雞肉串及雞中翼不錯不錯!燒烤之選之一。豚肉韮菜花卷韮菜花軟硬適中,無咩渣,同豬肉薄片幾夾。香辣酒花螺 及 開心花甲粉絲花螺麻麻地,因為我好懶唔想夾啲肉出黎,同埋較難夾得到,要出力先得,但又怕彈汁🥹花甲好味呀,濃濃香辣味,食到最尾食埋粉絲真係好爽,吸哂汁😋燒青魚青魚唔算好特別,不過亦係健康之選呢!
知道呢頭開左間「大樹🌳燒烤」,所以就黎幫襯下了。

大大大茄子🍆

青椒釀蝦滑

霸王肥腸
呢個麻麻地,炸完出黎個縮哂水,咬落好乾身。😝

汁燒雞肉串及雞中翼

不錯不錯!燒烤之選之一。

豚肉韮菜花卷
韮菜花軟硬適中,無咩渣,同豬肉薄片幾夾。

香辣酒花螺 及 開心花甲粉絲
花甲好味呀,濃濃香辣味,食到最尾食埋粉絲真係好爽,吸哂汁😋

燒青魚
青魚唔算好特別,不過亦係健康之選呢!