2016-12-22 1460 瀏覽
11月有荃灣明愛賣物會, 所以都會走去行下, 行完賣物會就要搵野食啦 !荃灣而且好多食肆, 好熱鬧, 所以搵食都有難度, 當然係想搵一個舒服, 唔比人趕地方原來行賣完都差不多2點半, 已經過左最忙的午市時間啦 !找左幾間, 最後選了呢間未去過的COSSI樓下已滿座, 侍應安排我們坐樓上, 完全夠靜 !再看看餐牌~價錢合理喎 ! 我地就ORDER左兩個包 ~1) COSSI自家製安格斯牛肉芝士漢堡  $552) 2) 烤西班牙豬肩扒脆法包薯條  $60餐前先黎左杯鮮橙汁, 好清新 ~不過等待食物都幾耐, 眼見隔離枱遲黎都黎左食物但係我地仲未有. >.<追左一陣先至有 :COSSI自家製安格斯牛肉芝士漢堡烤西班牙豬肩扒脆法包薯條安格斯牛肉好JUICY, 而且好有牛味 ! 豬肩扒好少食, 原來係好爽呀 ! 煎得好香, 同法包好夾除左有橙汁, 仲有餐飲, 點了熱檸水同朋友一齊食, 一齊傾, 加上又唔趕客, 我地食到4點幾先走咋 ~見晚餐食評都唔錯, 下次可以試下晚餐囉 !
再看看餐牌~
價錢合理喎 ! 我地就ORDER左兩個包 ~
1) COSSI自家製安格斯牛肉芝士漢堡  $552)
烤西班牙豬肩扒脆法包薯條
安格斯牛肉好JUICY, 而且好有牛味 !
豬肩扒好少食, 原來係好爽呀 ! 煎得好香, 同法包好夾
除左有橙汁, 仲有餐飲, 點了熱檸水