2023-11-20 56 瀏覽
佐敦呢間大排檔係喺街市熟食中心入面~ 夜晚嘅時候依然超多人!! 好熱鬧🤩 雖然係喺街市入邊, 但係衛生都幾好👍🏻 枱櫈, 地下都保持到乾淨👏🏻 而最近佢哋有個最吸引嘅地方, 就係有小炒放題提供🍲 一位$288就可以任食9️⃣0️⃣分鐘‼️ 啱哂大胃王同想試好多款小炒嘅大家🫶🏻 而且小炒嘅種類真係超級多!! 有以雞, 牛, 豬做主菜嘅🐄或者煲仔類🍲湯羹類🥣小食類, 仲有粥粉麵飯🍚 真係多到好難選擇🥹 不過雖然係任食, 但大家都記得唔好浪費食物! 食得晒先好嗌☺️ 餐廳一個要求一人一次只可以嗌兩個小炒~ 以防大家食唔晒👍🏻 我今次就試咗菠蘿拔絲咕嚕肉🍍 通菜炒牛肉🥩 中式炒牛柳🧆 皮蛋芫荽魚片湯🐟 4款嘅質素都唔錯😋 而且真係超級足料🥹 咕嚕肉牛柳同配料嘅比例都啱啱好🤩 魚片湯仲有超級多菇類同魚片🍄 如果想試多幾款小炒, 可以多幾個朋友一齊去食🥰 唔單止氣氛好好😌 仲可以試哂咁多款小炒🤣
2023-11-14