2017-11-20
上星期收工後同男朋友去左尖沙咀行街,行到去THE ONE 就諗住搵埋有咩食啦~行下行下,見到之前同事係銅鑼灣食過話好食既THE POINT 擇日不如撞日就拉左男朋友入去試下~MENU 好多野揀,真係花多眼亂!但係! 龍蝦湯我地一眼就睇中左喇!! 龍蝦味聞都聞到,食落仲有不少蝦肉,絕不馬虎!以$68一碗既價錢完全超值!第2樣叫左棒棒雞翼配蜜糖燒烤醬就咁拎住食好方便,雞翼炸得好乾身,但JUICY D就好D喇,個醬好開胃,同雞翼都好夾~慢慢食下就食完嚕第3樣小食叫左黑松露芝士蛋黃醬薯條黑松露味好香,芝士可以拉絲,配合起上黎都夾,薯條可以再脆D就好喇!主菜叫左SMOKED SALMON PIZZA煙三文魚大大塊舖滿成個PIZZA,每塊都有返呢個厚度,配上魚子同溫泉蛋,口感味道都好新鮮而個白草忌廉芝士醬唔膩,中和返PIZZA 既油膩感仲要有成8塊,2個人食會太多!食完PIZZA 真係太飽,下次再黎試其他野啦~HEHE!最值得一提係,呢度SERVICE 真係好好,職員會有食物介紹,每次上茶都會提我地小心熱,又會問返我地對食物既意見!SERVICE係100分!
擇日不如撞日就拉左男朋友入去試下~
MENU 好多野揀,真係花多眼亂!
但係! 龍蝦湯我地一眼就睇中左喇!!
龍蝦味聞都聞到,食落仲有不少蝦肉,絕不馬虎!
以$68一碗既價錢完全超值!
第2樣叫左棒棒雞翼配蜜糖燒烤醬
慢慢食下就食完嚕
第3樣小食叫左黑松露芝士蛋黃醬薯條
主菜叫左SMOKED SALMON PIZZA
而個白草忌廉芝士醬唔膩,中和返PIZZA 既油膩感
仲要有成8塊,2個人食會太多!
食完PIZZA 真係太飽,下次再黎試其他野啦~HEHE!
SERVICE係100分!