2019-08-25 52 瀏覽
今日同收工約咗閨蜜唔知食乜好… 突然諗起有同事提過銅鑼灣呢度嘅燒海鮮好正, 所以就走過嚟試下 我哋七點鐘嚟到, 侍應問我哋有冇book枱, 我哋話冇😱不過佢話好彩仲有一張枱可以畀我哋💕餐牌真係花多眼亂有好多唔同嘅刺身燒海鮮同埋炸物… 樣樣都想食確實唔理得咁多喇😂 梅酒煮海老, 刺身三盛同海螺刺身, 帶子磯燒, 半條花魚, 柳葉魚同個名好特別嘅轟炸雞。頭盤上咗梅酒煮海路甜甜酸酸蝦肉好新鮮添~ 刺身三盛都好新鮮又唔腥, 加埋鮮海螺刺身確係冇得頂, 新鮮又甜美, 原隻帶子磯燒大大隻。值得一讚嘅係柳葉魚, 今次係第一次食肉質好結實, 燒完之後, 可以連骨食, 有份甘香嘅感覺 花魚燒得啱啱好又香又好味, 轟炸雞脆漿卜卜脆雞夠滑, 呢餐實在大滿足👍👍👍

頭盤上咗梅酒煮海路甜甜酸酸蝦肉好新鮮添~