2022-05-26
<Hong Kong🇭🇰•Tsim Sha Tsui>“咬我唷!蟹味噌甲羅燒”食個蟹味噌甲羅燒要我回港隔離7日真係太大犧牲🥺JJ話你知留港食蟹味噌甲羅燒都可以係好選擇唷😚超豪華12件壽司盛12件壽司各有不同,我就最鍾意食海膽軍艦、吞拿魚蓉軍艦,仲有唔可以放過game火焰安格斯牛壽司😍 12件真係好豐富!唔想只係食壽司嘅我地揀咗我最鍾意食嘅燒物😍再飲兩啖Sake唷!黑松露蟹味噌甲羅燒新鮮嘅蟹肉甲羅燒,裏面有黑松露、京葱,青瓜、蟹膏、蟹子,鵪鶉蛋一齊燒,味道好鮮甜,餸飯一流!鮑魚殼燒鮑魚好新鮮仲識郁!店員幫手燒,再搽上燒汁,簡單又好味!日式牛肉鍋配烏冬牛肉鍋內裏有唔少新鮮嘅蔬菜同金菇粉絲,鍋底湯汁甜甜地,放埋牛肉落去一齊煮簡單又好味!食埋烏冬已經好飽啦😋記得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 @chantal.jj 💕 比𝐋𝐢𝐤𝐞 ❤️你嘅支持同肯定喺我吸收𝐂𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬嘅勇氣唷🥳.......#chantaljj尖沙咀 #chantaljj日本菜 #尖沙咀美食#尖沙咀居酒屋#居酒屋 #蟹味噌甲羅燒
“咬我唷!蟹味噌甲羅燒”
食個蟹味噌甲羅燒
超豪華12件壽司盛
12件壽司各有不同,我就最鍾意食海膽軍艦、吞拿魚蓉軍艦,
黑松露蟹味噌甲羅燒
鮑魚殼燒
鮑魚好新鮮仲識郁!店員幫手燒,再搽上燒汁,簡單又好味!
日式牛肉鍋配烏冬
#chantaljj尖沙咀