2021-05-29 71 瀏覽
新店, 見食評唔錯, 就來試下. 地方真係要讚. Window Side.  日光充足, 樓底高, 美美的 Green Decor. 坐得好舒服. 不過可能我點錯野食. 出名 Burger 唔叫, 叫左個沙律. Disappointed 呀.Tijuana Flats Salad add on Steak提華納玉米脆片沙律玉米脆片淋左,唔脆.....好難食.好在酪梨醬非常好食. 夾全淋左既玉米片....算係入得口. 另外有 Yogurt Sauce 正正常常. 沙律既 mix 係正常野. 無咩特別, 但有辣椒, 怕辣既朋友, 注意!沙律本身份量唔多. 幸好我加左牛肉. 如果唔係, 會好似無食野咁. 餐湯, Mushroom Soup. 蘑菇磨左蓉, 咖啡有拉花, 有D誠意既. 下次如果再黎, 食返 Burger 好似穩陣D!
新店, 見食評唔錯, 就來試下.

提華納玉米脆片沙律

玉米脆片淋左,唔脆.....好難食.

下次如果再黎, 食返 Burger 好似穩陣D!
2021-05-27