2023-06-29
位置方面就唔算係一啲熱點,但係絕對有種隱世搵好野食感覺😆去到餐廳好多毛孩嘅相,裝修好日系好舒服,若果你喜歡小動物,你一定會好鐘意👍🏼而且同一般嘅火鍋店唔同,坐位好鬆動舒服🫶🏻佢分開咗幾次叫野食有前菜,主食,刺身,火鍋…重點無限時😝包你食到飽!前菜已經好豐富😆有炸雞,薯條,蕃薯條,蟹子沙律,炸大腸,鮑汁雞腳!食過好食,有得refill 😍不過要留肚之後仲要好多野食等緊我!我最鍾意係雞腳,沙律(超新鮮),炸雞(好juicy!)🤤刺身(3點)係屬於一次性嘅!所以無得任叫!有三文魚,北寄貝,赤蝦!勁新鮮,好肥美,一啲都唔hea 㗎🤭跟住就到酸菜魚 OR 雞煲我哋揀咗雞煲🤣叫咗BB辣,所以就唔辣啦🤣甜味好出,仲會加魷魚,豬皮,牛柏葉一齊煮!!個豬皮吸唒啲雞煲汁,超重口味😝正!最後到火鍋啦🤤會上一盤牛肉同海鮮(一次性),海鮮竟然有大大隻嘅帆立貝,白鱔,蝦,蠔,蜆!擺得靚靚咁上!牛肉就更加刁鑽,少見嘅黃喉都有,好高質!食唒會上QR code俾你再自己任點打邊爐料,有特色丸同高質牛同豬,鴨血個啲都有!好豐富😚不過食到最後一站,心入面好想食日本烏冬,都無得食太full了🙈留番下次haha
前菜
刺身(3點)