2023-02-13
呢間火鍋店朋友推介我一定要黎😋呢度最大嘅賣點係《無限時任飲任食》火鍋放題,晚市6點食到12點,足足坐六小時任飲任食,適合一班👩🏼🤝👩🏻👬朋友聊天聚會用餐,絕對時間充足。而且一個價錢可以享用到《火鍋四部曲》,絕對性價比高‼️餐廳座位舒適,空間感大,沒有壓迫感。飲品方面除咗提供罐裝、紙包飲品外,最特別係懷舊玻璃樽汽水都有🤩比較少見。ღ火鍋四部曲 ღ➺第一部:精選頭盤自選頭盤:芝士焗波士頓龍蝦 (半隻) 、芝士焗美國生蠔 (3隻)、四川麻辣雞煲 (兩位起)或老壇酸菜魚 (兩位起) 四選一。我哋二個人揀左芝士焗蠔,芝士焗龍蝦,大大隻,好足料😋龍蝦肉肉嫩鮮甜。➺ 第二部:自選湯底 有十款湯底選擇,如選鴛鴦湯底都不另加收費👍🏻 我哋揀左日式豆乳海鮮鍋,乳白色、入面有好多鮮蝦,牛乳味香濃,味道鮮甜。➺ 第三部:皇牌火鍋拼盤 🦐時令海鮮拼盤:蟶子蝗、龍躉片、海蝦、鮑魚、廣島蠔、蟹棒、蝦丸及墨魚丸,全部海鮮都好新鮮。🐮美國安格斯牛肉拼盤:手切牛小排、牛肩胛、封門柳及牛板腱,牛味濃,肉質鮮嫩。➺ 第四部:精選火鍋配料配料用QR code自助落單,非常方便‼️配料都好多選擇,花多眼亂😂有肉類、多款餃子、丸類
ღ火鍋四部曲 ღ
➺第一部:精選頭盤
➺ 第二部:自選湯底
➺ 第三部:皇牌火鍋拼盤
➺ 第四部:精選火鍋配料
配料用QR code自助落單,非常方便‼️配料都好多選擇,花多眼亂😂有肉類、多款餃子、丸類、墨魚滑、蝦滑…. 多款丸類供應比較特別口味,胡椒豬肚丸、芋泥包心貢丸等等…仲有我最愛嘅芥末魚丸😋
♡ 每位客人凡讚好社交平台專頁 可獲贈瑞士Movenpick 雪糕一杯🍨
呢間火鍋專門店👍🏻性價比高,食材新鮮,一定可以飲飽食飽😋大🈵️足‼️