2023-03-20 173 瀏覽
打邊爐最怕限時 有時想同朋友傾住計 慢慢食下野 但又驚掛住傾計吾夠時間食💬 所以成日都搞到要好趕咁食🫠 但鍋霸依間餐廳正正解決左我嘅煩惱 因為佢嘅最大賣點 就係無限時吃到飽火鍋😍 有3個set比我地選擇 而且係7:30pm前離座 成人價格仲有8折添架🤩咁我地就簡左個Prime Grade美國安格斯肥牛加西班牙無激素豬肉set 配埋個藥膳養生花膠雞涮涮鍋🍲 湯底有好多件花膠同雞腿肉🍗 藥膳味吾會太濃 恰到好處😉 雞腿肉大大件 淥熟6-9分鐘左右已經熟透 可以夾起避免熟到老同韌🤣 雞腿肉夠滑嫩 吸埋啲湯底好入味☺️ 每個火鍋套餐都包左一份鹹蛋黃魚皮 仲有埋4款口味嘅shake shake粉比我地shake🫣 咁我就加左海苔同埋芝士味嘅粉 連埋鹹蛋黃味超級好食 食到停吾到口😳 火鍋配料都有好多種類 當中特別啲嘅分別有手工香菇雞軟骨餃 芝士流心小籠包 八吋長蟹棒 手工黑松露墨魚丸等 每樣都味道濃郁又突出 絕對吾係馬馬虎虎嘅食材黎🤤 野飲方面仲有好多茶類飲品 烏梅山楂茶同黑糖冬瓜茶更加係飲過返尋味🤣 最後食埋Movenpick雪糕夠晒滿足🍦

咁我地就簡左個Prime Grade美國安格斯肥牛加