2017-12-25
食8:15至10:00pm第一次食自助餐食到咁 好利害🤔!8:25分來到見到人山人海,諗住唔緊要啦!自助餐慢慢食都得,點知勁過一開始放左啲羊架牛扒係度(要切那些)但就冇人,唔緊要,轉頭有人先食,食住生蠔先,同有四款蟹咁樣。好似唔錯!拆緊蟹肉既時候見到有人拎羊架牛扒啦喎,啫係有得食啦,食完啲蟹肉就見到一隊一排隊拎牛扒同羊架(同一條隊)排左一陣,條隊停左既😱原來切野那個又要煎野,又要煮麵😰,一個人做咁多野😖.見到都覺得慘,點知排排下冇晒😱。咁等佢refill啦,一等就等到9:15分啦喎!問侍應妹妹仲有冇啦,佢回答我話仲整緊,(仲整緊🤯唔係呀!我食到10點炸喎)咁都等啦!等到9:35分都仲未有喎,為有問下個好忙係到玩緊cooking Fever大廚啦!佢入左廚房幫我問,之後出返來唔知邊度拎出來既羊架(唔係放係台面)收藏左係個盒入面,問我要唔要,(咁都食啦😭現在諗唔會有事掛🤢)到現在10點,好多野都冇refill過。其他唔講,但真心請我食都唔會再來。
第一次食自助餐食到咁 好利害🤔!