2023-03-09
今日去食哩間任食牛肉火鍋,認真勁高質,勁多嘢食, CP值極高!😍😍😍首先位置已經夠方便,喺正The One對面,啱晒一大班朋友聚會!放題有三個套餐,今日我哋食咗個最平嘅美國精選牛套餐,$248可以食兩個鐘嘢食方面,肉類、海鮮、同部份小食可以用QR code任點,其他好似菜,丸類,麵食等等就自助形式,選擇非常之多!最令我surprise嘅係佢有勁多前菜同小食😍 泰式鳳爪、中華沙律、螺肉、八爪魚、甚至麻辣小龍蝦同麻辣注意都有!而且質素都非常唔錯👍🏻重點要介紹個自助飲品部,佢飲品嘅選擇大大話話都起碼有廿幾種!仲有個熱櫃擺熱嘅維他奶,菊花茶等等,非常貼心🫶仲有仲有,佢有勁多醬料俾你混,連出邊好少見嘅花椒油都有!落幾滴令到個醬汁超惹味!🤣 甜品都係自取,可以話係酒店式嘅自助餐,有唔少甜點同任食Haagen Daz雪糕, 淨係食出邊啲嘢已經飽哂😂😂至於重點火鍋,牛肉質素都非常之高!美國肩胛肉油脂分布平均,切得夠薄,滾兩滾就食得,識落俾澳洲日本和牛都唔輸蝕!重點係我哋不停order佢都保持到個質素,唔會話得頭幾碟係靚,抵讚!今餐真心滿意,一定番食!
今餐真心滿意,一定番食!