2013-01-25
女朋友一直都同我介紹吉壽放題,同事試過後都話抵食。我本身都係都係一個刺身愛好者,就即管一試。提前book好位,行完街就上左去了,位置都幾好穩。一上到門口好細,無等到就入左去了。一入去無霖過面積甘大!可以坐到好多人,環境都五錯,已經好多人開始食梗了。一坐低,都沒夠1分鐘,店員已經送上刺身頭盤,分量都幾多下,滿足主食沒到個需求,幾體貼,抵讚!不過位置有D細,坐得五係太舒服(可能我個人腳長,個位不夠寬)食物:芝麻雞翼個個都推介,味道不錯,好大只燒羊架同三文魚刺身都抵讚,燒羊架有少少臊,不過味道不錯尤其要介紹三文魚刺身,分量好大份!好過其他放題,其他放題你order幾多只會求奇比你,但尼到你order幾多都會上足!坐低不夠半個鐘,已經全部台坐滿了,果然係吸引!D店員嘅服務態度都五錯,動作好快,order左嘅大概7-8分鐘左右就上到來了,前一份都沒來的切食走嘅時候已經8點半,一出門口,細細嘅門口已經塞爆人了!女朋友話行樓梯快過逼出去搭電梯。
提前book好位,行完街就上左去了,位置都幾好穩。
食物:
芝麻雞翼個個都推介,味道不錯,好大只
燒羊架同三文魚刺身都抵讚,燒羊架有少少臊,不過味道不錯
尤其要介紹三文魚刺身,分量好大份!好過其他放題,
坐低不夠半個鐘,已經全部台坐滿了,果然係吸引!
前一份都沒來的切食
走嘅時候已經8點半,一出門口,細細嘅門口已經塞爆人了!
女朋友話行樓梯快過逼出去搭電梯。
題外話/補充資料:
值得一大班朋友來幫襯,較爲抵食。
不過最好早D去,夜左要等位等得耐!