2009-09-05
之前因為同老公去捐血, 紅十字會送左張富豪酒店集團buffet 6折coupon於是尋晚就同奶奶一行3人去依度食buffet讚:- 有幾款haagen dazs 及dreyers 雪糕食, 已經比好多酒店好- 刺身有甜蝦供應, 算係咁. 三文魚刺身幾新鮮彈:- 雖然折實左每位200幾, 但係0的野食真係少得可憐熱葷得4-5樣, 蛋糕得2-3款, 反而沙律奇多. 行唔夠一分鐘已經兜哂可以食0既野所以成晚食0黎食去都係果幾味- 刺身雖然有甜蝦, 但係6點半去到, 食左兩隻想再拎, 已經無哂當其時係6點9, 但係直到我走(大約8點) 都無再refill....唉...- 不過最最最攪笑係, 未夠7點9, 已經聽倒佢地0既上司, 大大聲同0的侍應, 廚師講"喂, 就收工喇吓, 快0的執野, 依0的唔好再拎出0黎, 收起哂佢"真係第一次食buffet 發生咁0既情況...其實全場仲有7成客係度個喎總結:整體食物少, 唔算好味又未至於難食成個場開唔足, 仲有超多吉位, 怪唔之得我地遲到都無人打0黎催anyway, 下次有coupon都唔會幫襯架喇
於是尋晚就同奶奶一行3人去依度食buffet
讚:
- 刺身有甜蝦供應, 算係咁. 三文魚刺身幾新鮮
彈:
- 雖然折實左每位200幾, 但係0的野食真係少得可憐
所以成晚食0黎食去都係果幾味
總結:
整體食物少, 唔算好味又未至於難食
anyway, 下次有coupon都唔會幫襯架喇