餐廳: OPPA韓國燒肉店
資訊:

2023-10-16 166 瀏覽
次次經過都勁多人等位🫨 想試好耐🩷 今次預早打去book 就有位啦🥰 好有去左韓國🇰🇷咁 周圍都係壁畫入座後職員即刻比左韓國前菜我地🥰 媽咪勁鍾意食韓國d前菜呢😆 仲可以無限任添🙈 另外, 有訂枱既話係會送鮑魚冷盤😍一人一隻大大隻🤪好爽口好味吃😋 今次我哋就叫咗門口poster果個 《和牛拼盤》$458 大大碟🐂 星級推介🌟必叫賣相都靚, 每件牛肉都大大塊🐂脂肪比例均勻, 又香又嫩《菠蘿牛肉》都唔錯呀🍍🐂 賣相好靚, 食落有驚喜😍 牛味好重, 肉質林得來又有咬口🤪 加埋新鮮菠蘿, 洋蔥 再攣生菜夾著食🥰 燒菠蘿🍍好好食🤤 每次都必食另外仲有⭐️韓醬海鮮盛▫️全部海鮮都好大件又新鮮⭐️八爪魚海鮮泡菜湯湯▫️八爪魚🐙 鬚成條掛左係碗邊😆 好搞笑🤣岩晒打卡⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件⭐️鰻鰻燒▫️燒鰻魚, 好香好脆⭐️菠蘿沙冰▫️必叫▫️可以打卡😍新鮮菠蘿汁沙冰再加原隻菠蘿🍍

賣相都靚, 每件牛肉都大大塊🐂脂肪比例均勻, 又香又嫩

另外仲有
⭐️韓醬海鮮盛▫️全部海鮮都好大件又新鮮
⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件
⭐️鰻鰻燒▫️燒鰻魚, 好香好脆