2021-11-16
又係食烤魚嘅時候‼️見新開張就做白老鼠試吓先😜入正題‼️🔺毛血旺烤魚 $248🔺我哋叫咗凌波魚🐟魚都幾大條肉質滑唔腥‼️不過味道淡咗啲🤭可能因為我哋叫小麻辣➕香口➕淡啲🙃下次叫中辣試下先❣️而配料就有薯仔🥔蓮藕➕午餐肉➕木耳➕豆芽➕豆卜‼️真係幾豪華👍🏻🔺冰鎮鮑魚 $24/隻🔺鮑魚切開咗一半👍🏻食落去會方便啲❣️肉質幾紮實🤤我覺得唔使點Wasabi都已經夠味👍🏻🔺麻辣牛肚絲 $40🔺有青瓜做陪襯👍🏻食落爽口多汁👍🏻醬汁都係偏淡🙃牛肚絲幾爽👍🏻🔺胡麻冰鎮秋葵 $32🔺胡麻醬幾特別👍🏻因為入面加咗Wasabi🤤但食落又唔會攻鼻🤭份量控制得幾好❣️🔺燒原條茄子 $32🔺燒得啱啱好👍🏻啲肉好容易起出嚟‼️多蒜蓉呀食落好惹味🤤🔺原味台灣腸 $20/串🔺台灣腸本身就有味所以唔需要加太多調味料已經好夠味👍🏻🔺燒韭菜 $16/串🔺每次燒烤必食‼️孜然重手左啲😂🔺水果茶 $48/渣🔺好濃郁嘅水果味👍🏻用咗蘋果➕青檸➕百香果‼️ 有啲酸甜好開胃又解渴❣️
🔺毛血旺烤魚 $248🔺
🔺冰鎮鮑魚 $24/隻🔺