2024-03-28 4020 瀏覽
每次去創興$12店都會見到牛站好多人等緊位🤩今次終於拉到朋友同我去食😎為食牛魔王表示無得輸💖7:30前離枱可以用$258就食到SRF美國極黑和牛片個套餐🥰湯底都有10幾款可以選擇,我地要咗好滋潤嘅清甜椰子雞鍋,食完都唔覺得熱氣😆美國極黑和牛片🌟大大片,厚薄適中,肉質嫩滑!美國安格斯牛板腱🌟中間有條彈牙嘅筋,肉味香濃!美國肩胛肉🌟油花豐富,肉質厚實!出邊個自助吧係我食過最多款食物嘅牛肉火鍋放題😍就連麻辣小龍蝦都有得食,蔬菜種類擺滿兩大個雪櫃,可以唔重複!丸類都有好多種,有年糕福袋、企鵝造型嘅墨魚丸、奶皇包味道嘅奶黃丸🥰飲品都仲厲害,有梅酒、清酒、啤酒、羅漢果茶、奶茶、咖啡、茶包、重點竟然有波霸珍珠奶茶🧋為咗食多幾碟牛肉,我梗係飲返佢地冷泡茶😎最後要預留時間食甜品呀,雪糕有Häagen-Dazs、另外牌子有益力多味同海鹽口味😚唔鍾意食一杯杯嘅仲有軟雪糕可以唧,仲有好多唔同嘅雪條!另外一邊甜品櫃有多款自家製嘅甜品,伯爵茶奶凍勁香茶香😌
每次去創興$12店都會見到牛站好多人等緊位🤩
今次終於拉到朋友同我去食😎為食牛魔王表示無得輸💖

美國極黑和牛片🌟大大片,厚薄適中,肉質嫩滑!

美國安格斯牛板腱🌟中間有條彈牙嘅筋,肉味香濃!

美國肩胛肉🌟油花豐富,肉質厚實!

出邊個自助吧係我食過最多款食物嘅牛肉火鍋放題😍

為咗食多幾碟牛肉,我梗係飲返佢地冷泡茶😎

唔鍾意食一杯杯嘅仲有軟雪糕可以唧,仲有好多唔同嘅雪條!
另外一邊甜品櫃有多款自家製嘅甜品,伯爵茶奶凍勁香茶香😌

• 美國極黑和牛片
  • 美國安格斯牛板腱