2011-09-17 22 瀏覽
看了電視廣告, 才知道有間來佬餐館開, 小小一間店子, 居然出動電視來宣傳, 厲害厲害, 回來上網, 從SMASHING PUMPKIN先生處才得知係羅生開的, 唔怪得啦, 只係南華, 都駛左唔少, 看來是為興趣而開的餐廳餐廳風格讓人想起太平館, 真係好似, 不過更有茶餐廳FEEL, I LIKE IT, 但價錢貴好多, I DONT LIKE IT !!!食左焗豬扒飯, 豬扒很好食, 軟熟而有豬味, 隻雞蛋係太陽蛋黎播, GOOD !~ 焗豬扒飯通常隻碟會好熱, 因為會連碟焗, 但我相信佢地無咁做, 因為隻碟唔係熱的, 不過.... 味道, 口感都唔錯啦薯茸焗田螺都好食, 田螺焗得香味四溢, 田螺唔會焗到乾哂, 跟花X餐廳比高了兩班包裝很落本, 侍應又好服務, 羅生駛起錢唔係人咁品, 都係要攞威而已

2011-09-11