2021-08-01 201 瀏覽
如題, 今次為左"前空姐主理"而嚟之前經過呢間店已經俾佢店面吸引, 小清新既感覺.  裡面既坐位唔太多, 平日2點左右, 當時坐满左人.隨後發覺呢間店既職員之前係空姐, 我想支持一下就去食Lunch. Lunch時間有供應咖啡, 同店名Cosha 有關聯.Cosha 名字由來同店主我見到好多介紹, 大家有興趣可以搜尋下.我去當日12點10分左右到, 唔需要等位, 入到去自行喺Cashier點餐, 會見到店裡面既職員有紮好靚既髻, 環境同坐位都舒服.點餐後可以自助拎水同埋餐具. Good Day : 水波蛋, 酸種麵包, 薯餅 (缺貨轉薯條), 煙肉, 香腸, 羽衣金藍, 牛油果蓉, 車厘茄, 忌廉芝士Mushroom Truffle Pasta: 黑松露, 蘑菇, 忌廉汁, 意大利粉Good day , 同平時既all day breakfast有分別, 可以試下Pasta, 比我想像中好食, 芝士味好濃, 我個人好鐘意食芝士, 芝士配意粉好啱我口味. 提議Pasta share食都唔錯, Pasta 同芝士分量都多既.
如題, 今次為左"前空姐主理"而嚟

Lunch時間有供應咖啡, 同店名Cosha 有關聯.

點餐後可以自助拎水同埋餐具.

2021-07-15
  • MushroomTrufflePasta