2021-05-02 4405 瀏覽
Sodam Chicken🐓既炸雞 x Pizza放題真係邪惡到無朋友😈平日$98就可以任食75分鐘,一百蚊都唔駛真係抵到crazy🤩 假日都只係$128咋,加多$20仲可以食埋焗雞同小食,全部無限追加🤗偽韓妹子今次真係開心屎了💖 雖然放題唔包飲品🍹但都係買一送一優惠,一樣抵呀!·Annie概括講下幾款鐘意嘅同大家開心share下😻炸雞一定要點最邪惡既黃金鹹蛋口味😍 炸雞本身已經邪惡,加埋黃金鹹蛋真係達到頂點🈵️ 鹹蛋黃炒到微微起沙,鹹蛋黃油好香,好好味😋仲有顏色🔴紅卜卜既甜酸口味,甜甜酸酸好開胃💥 夠哂惹味! 而焗雞感覺上無咁熱氣😽 肉汁喺焗製過程中鎖住肉汁💦 食落更加juicy。個人喜歡雙重芝士口味🧀 double cheese絕對滿足到我哩個芝士控😍Pizza🍕同樣出色,一set 4款一次過上樣樣都有得試👍薄批脆邊配料足,細細件仲可以食多幾件添~·🍗炸雞(無骨)❥韓式炸雞(原味)❥甜酸炸雞❥蜜糖芥末香蔥炸雞❥辣味炸雞❥黃金鹹蛋炸雞❥檸檬柚子炸雞❥濃蒜炸雞******************************🍕PIZZA(款式按當天餐廳供應決定)❥千島加勒比薄餅❥瑪嘉麗塔皇后薄

Annie概括講下幾款鐘意嘅同大家開心share下😻

🍗炸雞(無骨)

❥韓式炸雞(原味)
❥甜酸炸雞
❥蜜糖芥末香蔥炸雞
❥辣味炸雞
❥黃金鹹蛋炸雞
❥檸檬柚子炸雞
❥濃蒜炸雞
🍕PIZZA(款式按當天餐廳供應決定)

❥千島加勒比薄餅
🐔焗雞

❥蜜糖蒜香焗雞
❥韓風紫菜焗雞
❥噴火辣焗雞
❥首爾風味焗雞(原味焗雞)
❥雙重芝士焗雞
❥ BBQ香辣焗雞