入到餐廳好興奮,因為我可以又食炒年糕,又食炮菜餅,又自己燒韓燒!店員中同我講燒肉一碟起就可以叫啦!而且中有一大兜沙律菜,真係食多多肉都唔怕!中有我最鍾意既韓式冷盤前菜,泡菜蛋同芝士粟米,而且食唔夠中可以任加!爭扎左好耐我中終於決定左熟食就叫佢韓式辣炒年糕、芝士泡菜煎餅。而燒肉就試下護心肉同梨汁雞肉。芝士泡菜煎餅係入面我最滿意既菜式,煎餅剪到個底好脆口,但面層就有好軟綿綿,而且中有泡菜既爽口同芝士既煙韌,口感非常剌激!而炒年糕同我係韓國食到既都有8分相似,平時都唔太食得辣既我依個辣道已經係極限了梨汁雞肉係朋友既推薦下我都叫左來試下,燒熟左十分有驚喜,雞肉非常嫩滑!而且味道剛好,吃多幾舊都唔會有罪疚感。雖然用生菜托高左個底,但其實二人份量剛剛好。講完好就要講下唔好,依碟護心肉雖然份量比某連鎖店多,但品質就差很遠了。顏色非常暗淡,而且一食落口已經成陣雪味,唔新鮮既肉落幾多去調味都遮唔住,真心不推薦!

韓燒前菜及沙律

而燒肉就試下護心肉同梨汁雞肉。
芝士炮菜煎餅
韓式芝士辣炒年糕