2022-08-16
前排同同事喺炮台山嗰邊做完嘢,之後去食個lunch😎,見到呢間都幾多人食,所以就入咗去,好彩早咗入去,之後勁多人喺出面排隊😜今次我哋就叫咗啲嘢食share,肉絲兩面黃,瑞士汁炒牛河,鹹蛋雞翼配薯條,香煎香草豚肉配嫩滑炒蛋,配胡芝麻醬沙律🥗,仲叫咗雪山紅豆冰,朱古力雪山,阿華田雪山,柚子氣泡茶小編極力推介肉絲兩面黃,平時依個菜好少喺茶餐廳可以見到,而且屋企又好難煮喎,麵餅炸到好鬆脆,再配上熱辣辣嘅肉絲汁,感覺好正,平時依度菜喺酒樓先食到🤗,另外瑞士汁炒牛河好有鑊氣,分量超多,so yummy 😋除咗嘢食好味之外,你飲都唔錯,雪山紅豆冰,紅豆冰軟綿綿,再配上cream一流🤗,識咗咁多熱氣嘢,最適合飲番杯柚子氣泡茶,滋潤返喉嚨,阿華田同朱古力加cream 係上面!正🤪