2021-07-12 191 瀏覽
今日中午去樂富分店排左1個半鐘隊終於有得食,一開始接待既員工態度都好好,食物質素都好好,但去到埋單打算用平板嗰陣,平板冇反應,於是舉左好耐手,有個肥肥地戴眼镜著灰色制服既員工過左黎,我同佢講既係: 個pad冇反應 想埋單 (身邊友人都聽到) 之後企係我地中間既員工就攞走個pad換個新既比我,點知呢次連埋單個制都冇埋,我哋再舉手搵佢,佢重複講左幾次: 你叫我換個pad比你 係想埋單既? (態度好串) 叫我地下次直接同佢講,我亦都有回應佢 講返其實自己有講到埋單呢兩個字,但佢把口好似開左摩打咁,一直重複又大聲,完全冇聽我講野。食過幾次壽司郎直都好佩服員工既良好態度,但今次真係差到極點!