2021-09-24
自從試過先雞煲後火鍋,以後一話打邊爐就不能沒有雞煲!今次就約埋朋友一齊試下二鍋頭有幾咁惹味先~一坐低店員就會好細心咁介紹唔同嘅套餐組合,如果鍾意食牛仲可以加錢upgrade一個牛魔王套餐,可以任食美國極黑和牛!不過我哋今次就冇加錢都依然有美國牛肉食~好食下次再「升呢」!講返雞煲先!一上枱就已經香噴噴咁,啖啖肉雞件嫩滑又多汁,店員再炒多兩炒,超香超惹味!食完雞煲就打邊邊!湯底都有好多選擇我哋揀左泰國冬陰功湯底,貪佢夠哂特別!果然一上枱就有好香嘅冬蔭功味,然後我哋將配料淥落去,估唔到上嚟都有陣陣嘅冬蔭功味,微辣入口,鍾意飲冬陰功真係要試吓啦😋💓配料都好多選擇除咗落order之外,仲可以去配料櫃任取,我order的配料份量以人頭計算,唔會每次都俾太多,咁樣就食晒先再order,就唔會浪費啦!好抵讚🤙🏻配料都有海鮮揀,有蝦、魷魚、章魚仔、帆立貝等,好新鮮,好好味~打邊爐其實好熱氣,所以飲品都有好多涼茶揀,我覺得店家好貼心!最後甜品仲有雪糕杯揀夠晒滿足嘅一餐!
最後甜品仲有雪糕杯揀夠晒滿足嘅一餐!