2025-05-03
一鼎台式火鍋今晚試咗一間台式火鍋店,真係超滿意!🔥呢度係120分鐘任飲任食,選擇多到眼花,牛、豬、雞、海鮮、蔬菜、丸類,仲有台式小食,甜品同飲品通通包埋!我哋揀咗「套餐1」,可以試澳洲純和牛、一鼎穀飼牛、澳洲200日穀飼牛,每款牛肉都好嫩滑,肉味濃郁,食落真心滿足!🍖火鍋食材多達100款,海鮮選擇都好豐富,蝦、蜆、魚片樣樣齊,丸類彈牙又入味,仲有台式小食如炸鹽酥雞、滷肉飯等,充滿台灣風味。飲品方面有珍珠奶茶、綠研茶、生啤任飲,消暑解膩,絕對加分!🍹最讚就係「一人一鍋」,咁就唔使為湯底同人爭,各自都可以揀自己鍾意嘅口味。我媽揀咗美顏QQ骨膠原湯,我就試鳳梨蕃茄湯,酸甜開胃,令整體火鍋體驗更上一層!🍍🍅環境舒適,座位寬敞,店員服務貼心,食物選擇又多,成個晚餐氣氛輕鬆又愉快,絕對係值得再訪嘅好地方!如果你鍾意台式火鍋,一定要試試!😋🍲地址:香港馬鞍山鞍祿街18號MOSTown新港城中心(4期)2樓2001號舖
今晚試咗一間台式火鍋店,真係超滿意!🔥