想食健康野但又吾想自己買咁多配菜整 因為全屋人都吾會幫手食 跟住上HKTVMALL 睇下外賣直送有咩岩食🤔 (因為有$150減$30優惠卷再加VIP買滿$100免運費) 然後就俾Boomber Salad menu 吸引左😍😍再上OpenRice 睇下食物相 雖然得兩三張相 但都睇到食物質素吾差 再加上店家menu上有相片同文字逐一說明食物裏有咩食材更加確定左我要訂依間野食😋😋😋今次嗌左📋三文治套餐 $30.8* 三文魚沙律三文治(半份) +$5.5* 西柚蜜桃烏龍 +$2.2日式玉子燒三文治(半份) $18.7美乃滋碎蛋三文治(半份) $19.8雞胸沙律三文治(半份) $20.9雞胸螺絲粉沙律(配西柚油醋汁) $58.3(與OpenRice menu相片提供不同)🤧所有三文治都沒有額外添加沙律醬 (除美乃滋碎蛋三文治外 因已與碎蛋撈在一起😆)可能怕整濕麵包導致口感不好 但一啖咬下整體感覺非常好 因為沙律菜很新鮮 方包一面塗有牛油三文魚沙律和雞胸沙律三文治另一面有芝士特別要講一下日式玉子燒三文治 厚到要用盡生命張開個口先一啖食到 系甜度適中既玉子燒 食完半份已經飽左好抵食☺️☺️雞胸螺絲粉

今次嗌左📋
雞胸沙律三文治(半份) $20.9
雞胸螺絲粉沙律(配西柚油醋汁) $58.3
(與OpenRice menu相片提供不同)🤧

三文魚沙律和雞胸沙律三文治另一面有芝士

雞胸螺絲粉沙律用材都系好新鮮 雞胸似真空包裝果d 吾鞋又吾系嫩正正常常😂 西柚油醋汁似自家製酸味較多 配搭依款沙律無咩味 可能睇佢個menu建議跟反千島醬會好d😋😋

利申😝: 所有三文治都很足料很厚實 比起連鎖咖啡店賣的半份三文治 厚度多人家一倍 用料亦新鮮和份量十足 雖然半份三文治要二十蚊左右 但用料、食材、包裝絕對對得起這個價錢🍻🐒

*整體而言 個人認為試哂d三文治系好食既 比起其他連鎖咖啡店性價比高 沙律只系試左一種食材和份量都是新鮮和足料的 但感覺其他款沙律也不差 而加疫情嚴峻希望大家可以多多支持食肆渡過難關

2022-02-19
30 分鐘 (外賣送餐)
  • 玉子燒三文治😋
  • 三文魚沙律三文治🐟