2022-03-16 107 瀏覽
作為漢堡包控,見到屋企附近有新出漢堡包店通常都會去試吓,呢間our healthy mission 以健康無激素雞胸作招徠,令到我更加心動。而家成日都食外賣,成日覺得出面嘅扒肉好多激素又炸又盛,每次食都有少少擔心,但又唔想三餐都自己煮😭😭 所以有無激素雞胸嘅外賣都吸引 今次呢間都令我幾滿意,首先講外表先,個盒係紙盒,幾環保咁先加分⭐ 打開個包真係有跟我remarks 要少汁⭐ 我最驚就係好多汁,遮哂食材嘅味道,用料係咪新鮮完全食唔到,呢個真係少汁;無激素雞胸佢寫住慢煮,我食都似真係慢煮,因為幾嫩口,同平時自己焗或者烚嘅口感完全唔同,食到有肉面有香草味😍;洋蔥微辣,生菜脆口嘅, 蕃茄正常🤣整體黎講係好食,同埋感覺食完好健康,尤其終於都有「無激素」肉整嘅漢堡,下次會試埋佢個草飼牛同無激素豬肉漢堡🤤

洋蔥微辣,生菜脆口嘅, 蕃茄正常🤣
外賣自取