2018-10-10 61 瀏覽
我去嗰日咁啱遲咗到 到嘅時候就見到班人不停咁食食食食食從來都未食過咁脆口嘅椒鹽鮮魷 平時去茶樓食嗰啲 表面嘅粉漿都已經有少少林 呢個係真係可以食到插插聲 咬起上嚟都覺得好吸引 而且味道微辣 但唔算係好強勁嗰種 大人細路都啱食鹵水鵝腸爽口惹味 而且拉出嚟係勁長一大條 超級吸引 唯獨要挑剔嘅係太長會好容易啲鹵水汁彈到周圍都係 所以食嘅時候要小心啲腰果炒時蔬就係撈飯嘅必食菜式 一啖飯一啖餸 人生樂趣斐菜豬紅又係另一樣超級吸引我嘅食物 菜嘅味道比豬紅吸曬 味道係明顯調味過 豬紅有咬口 亦都冇乜血腥味 鍾意食豬紅嘅朋友一定要試下 非常好細細個嘅時候成日帶三文治返去學校度早餐 相隔咗咁耐真係好耐冇食過三文治 咁啱有得嗌公司三文治就當然要試下 最鍾意就係佢哋嘅鹹牛肉 鹹肉牛肉每一個地方食嘅味道都唔同 呢度嘅味道唔算太鹹 而且口感滑嫩 佢想清新嘅番茄同埋生菜 忍唔住要食多幾啖
我去嗰日咁啱遲咗到 到嘅時候就見到班人不停咁食食食食食
腰果炒時蔬就係撈飯嘅必食菜式 一啖飯一啖餸 人生樂趣