2020-11-15 772 瀏覽
生日週嘅第二炮,我阿妹請我食板神食鐵板午餐!一入到去環境係好舒適!開揚景,雖然比較細咗啲但係如果係一小撮朋友一齊都可以。我哋一行六人所以就喺一間細貴賓房。午餐好抵食海鮮或者牛嘅鐵板套餐都係三百多!海鮮餐裏面有活生生嘅鮑魚、超大隻嘅虎蝦、澳洲和牛都好香口!最抵讚嘅係佢鐵板燒嘅鱈魚係外脆內軟!鐵板廚師好用心問清楚我哋每個人食唔食蔥蒜同埋口味嘅要求!亦都分男士女士嘅份量唔一樣。仲有特別為我媽咪,見佢老人家,將牛扒切得比較細粒!見到佢好用心!讚!超級好味嘅估唔到係最後嘅炒飯,每一粒都係好分明,雖然已經好飽,但係都最後食晒一大碗!反而有一樣野唔係幾好就係可能佢太多客人,所以點菜嘅時候比較催促一啲,同埋到到最後佢哋趕住落場都係叫我哋快啲走!呢方面就稍為有啲欠缺!但係食物方面嘅水準真係好好!食午餐就真係比較抵食!但我阿妹話要提前一個月之前訂枱!
生日週嘅第二炮,我阿妹請我食板神食鐵板午餐!

午餐好抵食海鮮或者牛嘅鐵板套餐都係三百多!