2015-10-07 2917 瀏覽
lunch食飯唔想同人逼?好快諗起呢間~~~話說呢度前一手都係食韓國野的,新開咁岩都係食韓國野~~~ 呢個位置一向lunch都唔算多人,唔使同人逼~~~ 一入去,餐廳無以前咁暗,服務員好有禮貌咁serve你~~~ 食物方面,lunch的選擇都不外乎鐵板,石鍋飯,炒年糕等~~~ 我好鐘意食石鍋飯,叫左牛肉口味~~~ 之後就有人送小菜~~~ 當中,蓮"牛"好好食,好爽,甜甜地~~~ 牙菜有dd鹹味及麻油,幾香~~~ 泡菜無得添,辣之餘帶有dd甜味~~~ 等左10 分鐘左右主菜先到~~~ 二話不說倒哂d 辣醬入d飯到, 食落係~~~ d飯偏淋。。。影響口感~~~ 牛肉有幾片好肥~~~其他配菜份量都幾多~~~ 邊食d飯唔會邊變焦~~~ 我唔係特別鐘意飯焦所以無咩所謂~~~ 食完好飽~~~個湯唔熱,只係暖~~~ 比錢果時見到有韓國香口膠同飯焦糖~~~ 總括,味道幾好,服務又好~~~ 會encore的~

牛肉石鍋飯

小菜