2023-03-09
餐廳主打西班牙菜🇪🇸睇menu有啲真係冇見過甚至唔知咩黎😹而環境方面都好舒服,空間感好大同坐得好舒適😆🔺馬欠休炸薯波 $108叫過陣其實唔知佢係咩🤣薯波炸得好脆,皮都唔會好厚😙薯波中間有芝士仲可以拉絲而食落有鹹魚味😳睇返有巴馬火腿,肉碎同雪魚,成個都幾夾同特別🙌🏻值得一試!!🔺脆炸牛頰肉配自家製他他醬 $108一黎度真係嚇親係4大舊,睇相明明冇咁大😂牛頰肉都唔柴但牛味都頗重🐄但同朋友都認為唔洗炸都得,炸皮同牛肉係分開而且皮都好厚🥲最後係分開黎食😅而牛肉配他他醬食都算夾🤍🔺炸洋蔥伴温泉蛋意大利飯 $138一睇到個名已經覺得係我鐘意食嘅嘢😍意大利飯係卡邦尼飯,有煙肉同洋蔥🧅完全唔會覺得膩😚而配上炸洋蔥係好好食,洋蔥味都好出😆撈埋温泉蛋就多啲蛋味,味道更豐富❤️🔺重口味朱古力窩夫🧇(full) $148呢個真心黎度呆咗😳本身已經少飽仲要咁大個,點食🤣上面係有好大個棉花糖🫶🏻中間條柱入面有8塊窩夫,Brownie,Oreo同兩球雪糕🍦真係滿滿嘅料👅窩夫係外脆內軟而窩夫裡面仲有朱古力,口感好豐富🤭Brownie係黑朱古力,想講好好食唔會好甜🤎雪糕分別有2種味仲要係micenpick😻分別係冧酒提子
🔺馬欠休炸薯波 $108
🔺脆炸牛頰肉配自家製他他醬 $108
🔺炸洋蔥伴温泉蛋意大利飯 $138
🔺重口味朱古力窩夫🧇(full) $148
呢個真心黎度呆咗😳本身已經少飽仲要咁大個,點食🤣上面係有好大個棉花糖🫶🏻中間條柱入面有8塊窩夫,Brownie,Oreo同兩球雪糕🍦真係滿滿嘅料👅窩夫係外脆內軟而窩夫裡面仲有朱古力,口感好豐富🤭Brownie係黑朱古力,想講好好食唔會好甜🤎雪糕分別有2種味仲要係micenpick😻分別係冧酒提子同焦糖合桃🍨窩夫配雪糕食真係不錯~整體黎講呢個係超抵,150蚊有咁多🤑仲要係極度適合打卡📸但建議多啲人食會好啲👀