上次食完回味無窮,加上養心殿幾就腳,佐敦地鐵站行5分鐘就到了,所以今次就去左佐敦店試試啦!😂入邊既風格同裝潢都同旺角店大同小異,中國風我同朋友都幾早到,6點半入座,不過都有幾多人食緊啦🤤由於上次個美人鍋太好味了👍🏼,忍唔住今次都要Encore啊! 入面d桃膠真係好多!忍唔住飲左一碗先打邊爐。芝士牛肉九都係好好味!所以都Encore!😝今次就試下麻辣鍋,我地叫左小辣,初初不太有辣味,但麻味十足,煲滾左之後,d辣出哂黎,好正啊!😍入面都有好多料,例如桂圓、鴨血同豆腐等。最抵既係,叫麻辣鍋,佢會送多免費一份鴨血~❤️牛肉就揀左霜降肉眼肥牛~好大塊好有牛味~脂肪唔會太多,岩岩好!👍🏼今次我地叫左個餃子拼盤,一共12粒,每款有2粒,咁就可以款款都試哂😏👍🏼! 唔洗心大心細諗揀邊款好啦~ 全部餃子都好足料,大大粒!其中自家製麻辣牛肉水餃,我第一次食,不算太辣但有麻的感覺,出色!🤤我地今次仲試左蝦膠,上面有少少蟹子,好彈牙!👍🏼最後,侍應埋單個陣仲送左碗黑糕芋圓比我地~好煙韌啊~👍🏼

芝士牛肉九都係好好味!所以都Encore!😝

我地今次仲試左蝦膠,上面有少少蟹子,好彈牙!👍🏼

最後,侍應埋單個陣仲送左碗黑糕芋圓比我地~好煙韌啊~👍🏼