2023-06-16
澎湃的刺身丼莫名而來飲魚缸飲品,點知入到餐廳才知已取消,雖然有點失望,咁都試下丼飯啦!🌸四重火山盛丼$298🌟🌟🌟🌟🌟有鮮甜脆卜卜三文魚籽、鮮味松葉蟹肉、新鮮勁cream海膽、軟綿綿味濃郁拖羅蓉,將所有拌入壽司飯,口感非常豐富。🌸制霸!鵝肝海鮮盛丼 $278🌟🌟🌟🌟🌟兩面煎香軟綿綿既鵝肝、火炙鮮甜帶子、大大塊美味海膽及黑魚籽,味蕾感覺澎湃。🌸百香果梳打🌟🌟🌟🌟🌟濃郁百香果味,仲有幾塊青檸做裝飾。🌸黑豆菊花茶🌟🌟🌟🌟濃郁菊花味======詳情======爆丼屋 (山東街) (旺角)旺角山東街57號地下================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #刺身 #海膽 #黑魚籽 #帶子 #拖羅蓉 #鵝肝 #松葉蟹肉 #百香果梳打 #黑豆菊花 #爆丼屋
🌸四重火山盛丼$298🌟🌟🌟🌟🌟
🌸制霸!鵝肝海鮮盛丼 $278🌟🌟🌟🌟🌟
🌸百香果梳打🌟🌟🌟🌟🌟
濃郁百香果味,仲有幾塊青檸做裝飾。
🌸黑豆菊花茶🌟🌟🌟🌟
濃郁菊花味
======詳情======
爆丼屋 (山東街) (旺角)
旺角山東街57號地下
================