1K
2020-05-23 72 瀏覽
村上隆花花餐廳依蹶名已經成為CURATOR BY LEX ART CAFÉ既代號, 身邊唔小朋友都咁樣稱呼佢, 亦都好受歡迎LA!! 今日係為左佢最打卡ABLE既3D打印咖啡而黎~之前見到佢門口大大朵既村上隆吹氣花花冇左! 唔知係比左人買左定餐廳自己冇放出黎~? 不過個人覺得佢係餐廳既SIGNATURE位黎架~~ 不過除左門口位之外餐廳入面都有大量潮流藝術品, 畫等等, 中意都可能隨時買走!酥脆雞鎚配水牛芝士醬 $ 58雞鎚確係炸得酥脆, 肉都唔會太乾, 水牛芝士醬好香不過略嫌少左D, 只得少少係雞鎚上, 唔係好夠變左食落有D DRY。Breakfast essentials $98由煙肉, 腸, 炒蛋同埋蕃茄仔組成, 腸帶芝士味, 蛋炒得幾滑而且係7成左右熟, 配煙肉同腸係不敗既組合。RIGATONI BOLOGNESE $158依款PASTA用左長通粉, 令通粉中心可以收埋D肉醬同CHEESE, 肉醬香濃, 通粉彈牙, 加埋芝士香氣VERY GOOD!3D打印朱古力 $88最後叫左朱古力 , 色彩繽紛真係好靚, 第一時間梗係影多D相, 影夠先好飲呀~ 味道都唔錯, 面頭層奶泡會比較

酥脆雞鎚配水牛芝士醬 $ 58

Breakfast essentials $98

RIGATONI BOLOGNESE $158

3D打印朱古力 $88
最後叫左朱古力 , 色彩繽紛真係好靚, 第一時間梗係影多D相, 影夠先好飲呀~ 味道都唔錯, 面頭層奶泡會比較厚身, 朱古力都唔會太甜, 睇得又飲得!