平時鍾意試唔同餃子嘅我都可以自稱一個餃子控🤣 今次嚟到呢間小店推出餃子配清酒🤪 幾新鮮又真係未試過原來香口嘅煎餃送酒又真係幾唔錯🍷熱鬧嘅環境啱晒放工嚟嘆杯清酒吹吓水🌇⭐️ 泡菜芝士玉子燒餃子 🌶️芝士泡菜同埋蛋汁加埋真係好正好惹味🔥感覺好似韓燒嘅邊爐揀咁越食越上癮🇰🇷芝士有半溶嘅口感🧀️加上裡面係招牌餃子嘅份量豐富非常推薦🩷⭐️ 湯餃 🍲個人就比較鍾意傳統啲嘅湯餃食落去暖笠笠😚 粟米豬肉餃嘅味道就比較清同Fresh🌽 反而黑白松露就比較濃郁🍄淡淡都充滿松露香🖤⭐️ 煎餃 🥟慢火細煎出嚟嘅煎餃香脆但唔膩😊試咗芫荽豬肉餃芫荽味唔會太重🥬 夠香口下酒一流💛⭐️ 火焰醉雞翼 🍗火燒過嘅清酒唔會太重酒味🥰配上柚子蜜嚟食反而酸酸甜甜好容易入口🍊 食落幾開胃⭐️ 吉列炸蠔 🦪香脆但係食到蠔味嘅新鮮🌊 又係送酒之選🤣⭐️ 日本清酒二段酵母仕込 🍶⭐️ 日本清酒生貯藏酒 🥂而家仲送每人一杯清酒🥰 一杯比較醇厚配濃味既煎餃岩岩好💞 另一款就入口比較清爽淡淡地比較配合湯餃😛⭐️ 甘煮野菜 🥗食完啲咁香口嘅小食配返啲清甜啲嘅蔬菜中和下💚感覺好溫暖
泡菜芝士玉子燒餃子

⭐️ 泡菜芝士玉子燒餃子 🌶️