2015-12-09
.............椰子汁$10👍👍👍👍 (5分滿分).............二個人食左8個菜 大滿足❤一睇就知係#中國 產品😂全部內地字店舖無水供應嫁 所以大部分人都叫飲品有汽水等既普通野 🙈.............推介:潮州xo醬炒腸粉 $38👍👍👍👍👍😍 (5分滿分).............大推介依個❤全晚最好食係#腸粉 同#牛雜鍋#潮州#xo醬炒腸粉 :乜原來#潮州菜 有腸粉炒😂#xo醬 :夠辣👍但吾係辣到食吾到既程度 好野味😙#腸粉 :炒得幾好 加埋#蝦米 好香😝每一件都夠味道 .............菜茶$32👍👍👍👍❤ (5分滿分).............一生第一個菜茶 🙈有分大同小 係#潮州 名菜之一?! #菜茶 :入面有好多菜😂#菠菜 同 #生菜 粉絲2條😂😂#茶 :我覺得似#soup 多過似#tea 上網睇d人話好淡 我覺得好濃😂👍😙好好飲 根本無茶味 係湯咁#炒米 :上面滿佈滿滿的炒米 食落卜卜脆 好得意😋 .............醬醃膏蟹$108👍👍👍👍 (5分滿分).............第一次食#醬醃蟹 吾知同 韓國#醬油蟹 係吾係一樣#
椰子汁$10👍👍👍👍 (5分滿分)
二個人食左8個菜 大滿足❤
一睇就知係#中國 產品😂全部內地字
店舖無水供應嫁 所以大部分人都叫飲品
有汽水等既普通野 🙈
.............
推介:潮州xo醬炒腸粉 $38👍👍👍👍👍😍 (5分滿分)
大推介依個❤全晚最好食係#腸粉 同#牛雜鍋
#潮州#xo醬炒腸粉 :
乜原來#潮州菜 有腸粉炒😂
#xo醬 :夠辣👍但吾係辣到食吾到既程度 好野味😙
#腸粉 :炒得幾好 加埋#蝦米 好香😝每一件都夠味道
.............
菜茶$32👍👍👍👍❤ (5分滿分)
一生第一個菜茶 🙈
#炒米 :上面滿佈滿滿的炒米 食落卜卜脆 好得意😋
.............
醬醃膏蟹$108👍👍👍👍 (5分滿分)
第一次食#醬醃蟹 吾知同 韓國#醬油蟹 係吾係一樣
#潮州 菜: 醬醃膏蟹
入面係生嫁🙈吾知你接吾接受到
我見服務員新鮮即刻met開即刻上🙈
分大小2種 大既$128 小既$108
肉吾多😋但可能因為係生 所以好易食到d肉😂我咬都吾洗咬就食晒
份量比較小 但多既我都驚肚痛
都算新鮮 但膏就吾多🙈個蟹殼好有一埋吾知乜既灰色物體😯