餐廳: 香港會議展覽中心宴會廳
資訊:

2013-11-18 228 瀏覽
是日BRO的姐姐S和R結婚,在會展擺酒再次祝福他們喔!10年真的不容易飲之前發現3位特首都來,真夠霸氣聽說在會展的食物通常都係中伏,看看今次有咩水準乳豬有擺設,味道不錯,皮薄又脆,肥豬肉夠香火局XX.應該係帶子個SHELL,面頭有隻帶子,有點似葡汁的味道,所有材料都無OVERCOOKED,水準也不差潮州翅真係未試過食之前仲要加D芫茜同芽菜落去,味道比一般的翅淡口,但就增了爽的口感,味道是特別,但覺得平時食O個D好似正D鮑魚夠稔,一丁點的溏心蒸魚不夠滑雞胸不算鞋,雞味中等餃子和炸面,FAIR甜品4款,左下角的紅棗很香,棗味強勁,又不過甜,肉又厚,唔錯老實講食物其次,最重要係見到佢地開心
是日BRO的姐姐S和R結婚,在會展擺酒

再次祝福他們喔!10年真的不容易

飲之前發現3位特首都來,真夠霸氣
聽說在會展的食物通常都係中伏,看看今次有咩水準
乳豬有擺設,味道不錯,皮薄又脆,肥豬肉夠香
潮州翅真係未試過
鮑魚夠稔,一丁點的溏心
蒸魚不夠滑
雞胸不算鞋,雞味中等
餃子和炸面,FAIR

老實講食物其次,最重要係見到佢地開心
2013-11-02
其他