2023-09-27 7 瀏覽
呢間店如果想要一杯水,店員會好貼心咁問你要不要ice,如要ice 就是冰水,如沒有ice 就是暖水。不知道是否因為晚了,餐牌上很多食物已經sold out,只有burger 及少量特飲還在。我們點了兩個combo set 既burger 及兩個特飲,全部都新鮮製作。古代漢堡 Cauldron Burger🍔呢個burger 個包好香甜鬆軟,牛肉表面有青醬同芝士,牛肉都很香牛味有肉汁,但有點碎,有香脆既椰菜及甜美既蕃茄。超芝士漢堡 Exotica Cheesy burger 🍔呢個漢堡最引人入勝係佢個醬,佢個醬味道好似沙律醬咁,牛味濃,其他同上。薯條薯條🍟幼幼的,都好香脆,點茄汁都好食。Black Current Mango Drink黑加侖子及芒果味不濃,味道還可以。鋪頭設計很獨特,有不少有格調的裝飾及掛畫。#Exoticagelatea #cauldronburger #exoticacheesyburger #burger #fries #blackcurrentmangodrink #薯條 #古代漢堡 #超芝士漢堡

古代漢堡 Cauldron Burger🍔

超芝士漢堡 Exotica Cheesy burger 🍔

薯條
薯條🍟幼幼的,都好香脆,點茄汁都好食。

Black Current Mango Drink
黑加侖子及芒果味不濃,味道還可以。

鋪頭設計很獨特,有不少有格調的裝飾及掛畫。