2019-01-27
上個月聽個friend介紹呢間本佐日本燒肉料理,一直都非常之有興趣想試下,但約咗好耐都約唔到時間,最後都終於約到星期三晚,不過呢我原先想約七點半嘅但係都full Booking,所以約咗八點半,不過冇所謂啦,最緊要有得食。個內在裝修呢都好日式風格,都裝修得好靚架。Order要用tablet, 都好方便, d野食黎得好快, d staff有禮貌, 所以服務好好👍🏻主角呢就燒肉,啲肉都好靚,啲牛肉呢好香牛肉味,唔會霉,仲有咬口嘅。另外呢,佢啲豬肉都好好食,都係好香濃嘅肉味啦,啲腩肉唔會好肥,所以都唔會膩。我呢有個friend呢就好鍾意食燒菠蘿,所以就order左啲俾佢,不過我自己就唔太好燒菠蘿所以冇食到。但係呢,我自己幾鍾意飲酒,所以呢就order左一樽仔清酒,清酒就雪左嘅,飲落甜甜地都幾易入口。佢呢都有壽司嘅,壽司上面塊料就好唔錯,但飯就麻麻地,咬落好似一舊舊咁,而唔係一粒粒飯咁。最後,就梗係唔少得雪糕,雪糕呢,就係Movenpick, 質素就一定有番咁上下啦。呢間滿座呢,燒肉嘅質素好好,刺身應該都唔錯,但係壽司嘅壽司飯可以再進步啲依家本佐呢,燒肉嘅質素好好,刺身應該都唔錯,但係壽司嘅壽
個內在裝修呢都好日式風格,都裝修得好靚架。
呢間滿座呢,燒肉嘅質素好好,刺身應該都唔錯,但係壽司嘅壽司飯可以再進步啲依家本佐呢,燒肉嘅質素好好,刺身應該都唔錯,但係壽司嘅壽司飯可以再做得好啲。不過呢個質素都係300頭我覺得物有所值,值得推介。