2021-05-31
之前食過灣仔分店,覺得幾好,所以同朋友黎開尖沙咀食飯,就試下佢分店啦!泰式烤豬手 $168豬手好大只!黎到時都擔心两個人食唔晒即叫即烤,所以票等耐啲,不過值得,好好食!佢呢只豬手真係做到外脆內軟!豬皮烤到好脆口,食落chok chok聲又香口!內裡既肉好稔,完全估唔到,唔智剛可以做到呢?成只豬手好好肉,又有筋,食落唔會得肉既鞋,好多骨膠原呀!好味!!泰式濕炒海鮮河 $88個人好中意食濕炒河,所以食親泰國野總會叫!呢個濕炒河材料豐富,有不同海鮮,如蝦、尤魚同青口等,再加大量既雜菜👍🏻👍🏻炒得夠火喉,菜唔會稔晒,爽口,味道剛好,個汁甜甜地,岩曬我口味,正!原個椰青大菜糕 $68呢個一定要嗌!尤其係炎熱既夏天!椰青有助消暑,雪凍左更正!佢用椰青做大菜糕,仲將肉起左,啖啖肉,好方便!好青甜好好味呀!每次黎必嗌!整體上好滿意,大部分職員係泰國人,好有禮貌,會推薦朋友食既一間餐廳!
泰式烤豬手 $168
豬手好大只!黎到時都擔心两個人食唔晒
即叫即烤,所以票等耐啲,不過值得,好好食!
泰式濕炒海鮮河 $88
個人好中意食濕炒河,所以食親泰國野總會叫!
原個椰青大菜糕 $68
呢個一定要嗌!尤其係炎熱既夏天!
好青甜好好味呀!每次黎必嗌!