2021-02-08 80 瀏覽
日同媽味行太古城~餓餓地就帶佢黎呢間banchan食個lunch~烤牛肉蛋包飯、松露野菌蛋包飯我同媽咪最鍾意食蛋包飯~呢度既lunch有得揀幾款蛋包飯~我地分別叫左烤牛肉蛋包飯同松露野菌蛋包飯~蛋包飯都好大碟~烤牛肉蛋包飯既碟佔左一半係蛋包飯,一半係充滿醬汁既烤牛肉,仲附有d沙律菜~一切開個蛋即刻有d蛋汁流出黎,證明d蛋冇整得過熟~牛肉份量好多!醬汁份量仲可以撈勻成碟飯~超滋味! 我好鍾意食菇菇~所以叫左松露野菌蛋包飯~一黎到已經聞到好香松露味!菇菇亦有好多,同樣d汁多到撈哂成碟飯都有剩!最欣賞佢伴住既沙律菜,又新鮮又爽脆~d車厘茄仲甜甜地~非常好味!韓式炸雞我地仲叫左半份韓式炸雞~估唔到半份都有咁多!我地叫既係冇骨炸雞~食落啖啖肉超滋味~!炸得外面脆卜卜~入面雞肉仲好嫩好滑~甜甜地既醬汁同炸雞夾到不得了!食到停唔到口!提子梳打、焦糖脆脆鮮奶咖啡飲品方面叫左提子梳打同焦糖脆脆鮮奶咖啡! 提子梳打顏色勁靚~紫色勁夢幻~飲落解渴爽口~冰凍入心~勁香巨蜂提子味! 焦糖脆脆鮮奶咖啡賣相都好靚~上面好多奶泡~入口勁綿滑~面層既焦糖脆脆好crunchy~甜甜地忍唔住係咁食~撈埋落咖啡度多左份蜜糖既
烤牛肉蛋包飯、松露野菌蛋包飯

韓式炸雞

提子梳打、焦糖脆脆鮮奶咖啡
飲品方面叫左提子梳打同焦糖脆脆鮮奶咖啡! 提子梳打顏色勁靚~紫色勁夢幻~飲落解渴爽口~冰凍入心~勁香巨蜂提子味! 焦糖脆脆鮮奶咖啡賣相都好靚~上面好多奶泡~入口勁綿滑~面層既焦糖脆脆好crunchy~甜甜地忍唔住係咁食~撈埋落咖啡度多左份蜜糖既甜味~好飲到暈~

呢間café坐得又舒服環境又靚~一定會再encore~