上幾個星期來到, 滿心歡喜以為唔洗排隊, 原來係賣晒, 於是今日放工即到。員工們每位都好好service, 佢會先分流到公園坐, 之後再分批到門口對面等。前後排左一個鐘, 終於可以坐低。我係一個super一蘭fans, 真係朝思暮想都想快d飛去日本吃, 難得中環有疑似一蘭麵, 必到。可惜, 並非如所願。男友不停的讚湯底好味, 可能我要濃味, 稍鹹。湯面太油, 導致吃後全日肚都不適。豚肉好滑, 但味道一般。特選較硬麵條, 但都成糊, 無彈牙之感。小吃辣番茄和芽菜幾好味, 但大家唔好穿白色衫, 因坐位太迫桌太小, 好容易比人既汁料彈到)可能吃到的失望, 再加非常之迫既坐位, 與其他人好似面貼面, 背貼背。為食物以黎, 未值得等一個多鐘。為環境既, 未值得比$80+!
上幾個星期來到, 滿心歡喜以為唔洗排隊, 原來係賣晒
, 於是今日放工即到。

特選較硬麵條, 但都成糊, 無彈牙之感。

公園等候
只有16個位
小吃
好油!
2011-04-16
70 分鐘 (堂食)
公園等候
只有16個位