2021-07-12 123 瀏覽
上網見到呢間燒肉半放題最近做緊優惠超岩我😻,事關好似話慶祝六週年,只要個名有德、家或興其中二個字(同音都得),又係三人或以上同行,就可以免費食燒肉/火鍋放題/午市定食一位,令我諗起早前台灣嘅鮭魚之亂🤣,而我甘岩個名有個家字,唔洗改名就可以有半價😌有半價緊係食豪啲,所以叫左C餐,有安格斯拼盤之餘仲有海鮮食!刺身盛包括三文魚、螺肉、甜蝦、帶子同赤貝,當中三文魚同帶子都好厚身,夠凍夠鮮。海鮮盛包括有鮑魚、大扇貝、海蝦、大蜆同甲羅燒,當中甲羅燒係燒三分鐘再攪勻佢再燒三分鐘,蟹膏同蟹籽mix埋係鮮甜得來又帶點口感,正而安格斯拼盤係高質牛肉,所以唔係任食,包括有安格斯牛頸脊、一口牛、牛舌同牛小排等而任食嘅肉類都唔少選擇,質素亦不俗,當中個人最欣賞牛舌,夠爽口而呢間燒肉最特別之處係有得出去自助吧度拎呢啲錫紙盤,倒入熱湯,可以自製打邊爐,真係第一次甘食法,非常適合食得咁多肉嘅情況之下,食下菜均衡返。仲可以喺自助吧度拎啲蒜返來炒肥牛,係一個價錢,多種食法。甜品方面,自助吧有幾款唔同嘅蛋糕、泡芙同豆腐花等每人仲可以點一杯MÖVENPICK/Fruttato/Mochiice 雪糕😍,夠曬誠意星期一至四來食

仲可以喺自助吧度拎啲蒜返來炒肥牛,係一個價錢,多種食法。

甜品方面,自助吧有幾款唔同嘅蛋糕、泡芙同豆腐花等

星期一至四來食仲有口罩送,係評價好好嘅獅子山下,好感再加一

*六週年優惠到8月31日
2021-07-05