餐廳: 活一鮮
資訊:

相信大家都好掛住可以無憂無慮咁去旅行🧳既時光,我地兩個都一樣!尤其係好多香港人既鄉下之一🇯🇵日本所以一有機會都要黎試我恨左好耐終於食到既💛日式小店@katsuisenhk 活一鮮有幾正有幾抵相信都唔需要我地再多講啦!☺️今次就叫左兩款主食,另加一款小食😋————————————————特上活一鮮丼/活壽司🍣拼盤大部分常食既刺身/壽司🍣款式都有包括在內,實在岩哂我地哩D鍾意❤️分享又有選擇困難症既朋友啦!每款刺身都非常新鮮味道自然唔會差得去邊啦🙃丼飯當日因爲無左隻蟹鉗,所以💛小店就好貼心咁換左隻甜蝦🦐刺身俾我地😛鮮甜😋壽司🍣方面,我最愛就係海膽壽司同帶子壽司🍣啦,海膽清甜入口即溶唔太膩而帶子雖然得一粒,但就算係幾厚肉😛壽司飯量唔會太多!唔太大食既話,就最岩開心🥳Share 啦!————————————————-甜厚燒玉子🥚甜度適中而且口感正常!其實本身唔鍾意❤️食太甜既玉子燒,因為會甜到食唔到蛋香😛所以鍾意食非常甜玉子燒既朋友們可能就會有D失望啦!

所以一有機會都要黎試我恨左好耐終於食到既💛日式小店

@katsuisenhk