2019-06-28 183 瀏覽
今日同朋友係尖沙咀購物。去到晚上,去到這間在K11朋友介紹的餐廳。聽說這裏的食物不錯。一直未有機會食,餐牌選擇很多價錢唔貴,有牛扒,意粉,意大利飯,沙律還有一些特別的主菜。食材新鮮是他們的賣點。他們的飲品唔可以唔試!飲品是用新鮮的蔬果和水果。即叫即整,飲品味道清新解渴,炎炎夏日飲一杯超清爽😊。他們的帶子意大利飯,溫和的調味,還有四隻帶子,帶子煎得很好很香還很新鮮而且加埋海膽汁和在意粉配上少許芝士碎,非常好味。他們的手做意大利麵,煙煙銀銀好彈牙,醬汁都係自家製,唔會偏鹹。蟹肉美國蘆筍闊條手做意大利麵😝😝蟹肉先甜再加creamy的自家製醬汁感覺很健康。唔會好heavy 😁燒雞好好味燒得很好還有肉質嫩滑,配菜也很吸引。😌😌

燒雞好好味燒得很好還有肉質嫩滑,配菜也很吸引。😌😌