一早已經留意到呢間 走農舍自然風 既主題餐廳 : )用上本地有機蔬菜、肉類, 同埋可持續發展既海鮮食得健康D, 同時對地球負返點責任.知道佢地而家做緊午市85折/ 晚市75折, 就快快手打黎訂位食飯 ~(知道lunch time有埋salad bar!! 下次想黎試埋~ )以自家種植有機蔬菜入饌環境舒服闊落, 帶有大自然氣息可能因為食材都新鮮同本地直送既關係, 整體價格偏高一點但個人覺得可以接受~ 因為食物份量都唔細 !同媽媽兩人, 先叫左個小食試下先 : )芝士蘑菇釀雞翼 $88一共4隻~ 雞翼飽滿, 皮烤得好香 !中心塞滿蘑菇同芝士 ~ 兩者比例平均, 食完都唔覺太滯烤海鱸魚配青檸牛油汁配燒薯仔 $268青檸牛油汁是重點, 好香好正鱸魚肉質夠滑, 食得出鮮味, 用上新鮮食材絕對係一啖就食得出架底下有幾件新薯, 我鐘意吱少少青檸汁上去食, 更清新 ~日本頂級帶子蕃茄汁意大利飯 $198共有4粒帶子, 煎得剛好, 鮮甜多汁, 如果再厚切D就好啦~~意大利飯飯粒分明, 有嚼口, 粒粒都沾滿鮮甜既蕃茄汁, 不錯蕃茄汁味道天然 感覺無添加, 加分!差D講漏, 佢地仲有提供餐前麵包架 : )本
一早已經留意到呢間 走農舍自然風 既主題餐廳 : )
用上本地有機蔬菜、肉類, 同埋可持續發展既海鮮
食得健康D, 同時對地球負返點責任.
以自家種植有機蔬菜入饌
環境舒服闊落, 帶有大自然氣息
可能因為食材都新鮮同本地直送既關係, 整體價格偏高一點
但個人覺得可以接受~ 因為食物份量都唔細 !
芝士蘑菇釀雞翼
同媽媽兩人, 先叫左個小食試下先 : )
芝士蘑菇釀雞翼 $88
一共4隻~ 雞翼飽滿, 皮烤得好香 !
芝士蘑菇釀雞翼
中心塞滿蘑菇同芝士 ~ 兩者比例平均, 食完都唔覺太滯
烤海鱸魚配青檸牛油汁配燒薯仔 $268
青檸牛油汁是重點, 好香好正
烤海鱸魚配青檸牛油汁配燒薯仔
底下有幾件新薯, 我鐘意吱少少青檸汁上去食, 更清新 ~
日本頂級帶子蕃茄汁意大利飯 $198
日本頂級帶子蕃茄汁意大利飯
蕃茄汁味道天然 感覺無添加, 加分!
餐前麵包
差D講漏, 佢地仲有提供餐前麵包架 : )
本來諗住試埋呢度既甜品 (見到好多人都有叫水果窩夫啊)
但我地已經太飽食唔落, 唯有下一次 : D

整體黎講 呢度用既食材最令人impressed ~
新鮮同高品質既材料, 煮出黎既菜式特別天然好味
環境舒服同地點都方便~ 不錯啊 會想再黎試多幾款呢 ~
2020-11-14 443 瀏覽
野玩系列本來有三間分店,很可惜只剩下野玩田店。野玩田店是以戶外生活作主題的餐廳,令食客有置身大自然野餐的感覺。餐廳致力採用本地食材、肉類及可持續海鮮,提供新鮮美味的食物。餐廳門外自家種了迷你菜和香草,即叫即摘,以最新鮮的狀態上碟。黑芝麻包黑芝麻包每人送上一個,包身微暖,芝麻用量不少,入口香氣濃郁。芝士蘑菇釀雞翼 雞翼脹卜卜的釀入芝士及蘑菇,一咬之下雞皮香脆可口,芝士蘑菇及雞肉嫩滑多汁,十分滋味。燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋 南瓜切成方粒輕烤,配上藜麥無花果沙律菜,味道清甜輕盈,草莓醋為清淡的沙律菜調味。牛仔肉配野菌闊條意大利麵 牛仔肉比一般牛肉更加嫩滑,肉色較淡,脂肪含量較低,肉味較清,配上濃味的野菌醬汁很合適。闊條意大利麵比一般的更闊,軟硬適中,亦很掛汁。黑松露汁炒野菌 炒野菌本身已爽脆鮮甜,加上黑松露汁就更加幽香惹味。

黑芝麻包

燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋

牛仔肉配野菌闊條意大利麵

黑松露汁炒野菌
炒野菌本身已爽脆鮮甜,加上黑松露汁就更加幽香惹味。
2020-11-09 705 瀏覽
今日森仔到左尖沙咀搵食🥰🥰🥰我搵到一間幾好既健康美食店係k-11。地點非常之方便,地鐵🚇行過去不用5分鐘不過,店舖既真實位置,又真係要搵下。因為佢係好多店入面,真係要四周搵下🙊餐廳🍴環境幾好,空間足夠讓人可以安心係入面慢慢食飯談天。環境新淨光鮮🤭🤭🤭餐牌製作得非常漂亮,亦有很多食物圖片,讓人看得清楚仔細才叫。最正既係食物相,全部都影得真實精緻🤣🤣當日我叫左燒焗美國自然豬胺架及燒扒菠蘿🍍配黑醋燒汁,牛仔肉配野菌闊條麵和炸魷魚配千島醬😚😚😚全部野食都好好食,賣相亦好精緻,100分💪🏻😘😘😘燒焗美國自然豬胺架及燒扒菠蘿🍍配黑醋燒汁餐廳真係用左美國🇺🇸頂級既自然豬胺架所以肉質鮮嫩,重豬味又不帶一點蘇。一食落去,就知係靚豬。個人感覺比黑毛豬更好食😋而廚師👨🏻‍🍳亦善用了材質,用網燒鎖住肉汁。其後再放入焗爐,烤熟豬胺!微微粉紅既嫩滑豬胺架就完成👍🏼再配上燒扒菠蘿🍍清新微甜既菠蘿更可以讓我有效清一清味蕾和油膩感🤩一流!牛仔肉配野菌汁闊條麵味道一流!雖然比較清淡,但係佢既調味真係好好。佢既牛仔肉嫩滑,滿有牛味,絕對不是冷涷既牛肉。配上野菌汁和各種新鮮既野菌,真係好正!而寬條麵係人工手造,不是機造。所以
今日森仔到左尖沙咀搵食🥰🥰🥰
我搵到一間幾好既健康美食店係k-11。
地點非常之方便,地鐵🚇行過去不用5分鐘
不過,店舖既真實位置,又真係要搵下。
因為佢係好多店入面,真係要四周搵下🙊

餐廳🍴環境幾好,空間足夠
讓人可以安心係入面慢慢食飯談天。
環境新淨光鮮🤭🤭🤭
最正既係食物相,全部都影得真實精緻🤣🤣

燒焗美國自然豬胺架及燒扒菠蘿🍍配黑醋燒汁
餐廳真係用左美國🇺🇸頂級既自然豬胺架
所以肉質鮮嫩,重豬味又不帶一點蘇。
一食落去,就知係靚豬。
個人感覺比黑毛豬更好食😋
廚師👨🏻‍🍳亦善用了材質,用網燒鎖住肉汁。
其後再放入焗爐,烤熟豬胺!
微微粉紅既嫩滑豬胺架就完成👍🏼

牛仔肉配野菌汁闊條麵
味道一流!
雖然比較清淡,但係佢既調味真係好好。
佢既牛仔肉嫩滑,滿有牛味,絕對不是冷涷既牛肉。
配上野菌汁和各種新鮮既野菌,真係好正!
而寬條麵係人工手造,不是機造。
所以麵條🍝十分彈牙,亦更有口感。
同時,亦更容易掛上汁,吸了野菌汁既味道👍🏼👍🏼👍🏼
真係好少何,濃味怪森仔會鍾意❤️較為清淡既麵食。

炸魷魚配千島醬
e個小食真係幾正。
上枱時,係超級熱辣辣,新鮮炸起。
炸魷魚🦑入面係非常新鮮。
佢炸粉不厚,魷魚新鮮彈牙,鮮味十足🥰🥰🥰
配上濃濃既千島醬真係正到不得了!🤣🤣🤣
又惹味,又香濃,食到森仔我停唔到口😁😁
  • 燒焗美國自然豬胺架及燒扒菠蘿
近日同事經常講起戶外露營, 令我不期然想起「野玩田店」, 呢間店係以戶外生活為主餐廳主題, 係餐廳入面食嘢, 感覺就好像置身大自然咁!今日放工就約咗bff一齊嚟食飯, 講真, 餐牌既食物款款都好吸引, 我係點菜時, 真係用咗好長時間~Soup of the Day是日餐湯係蘑菇湯, 菌香味好突出, 湯底唔稀唔杰, 湯質細滑, 入面仲有少少蘑菇粒, 好味~美式薯條配黑松露蛋黃醬薯條炸到條條金黃色, 入口好酥脆, 而薯條跟咗兩款醬汁, 包括蕃茄汁及黑松露蛋黃醬, 黑松露蛋黃醬帶有濃郁黑松露香味, 同薯條味好夾, 好好食~炸魷魚圈配千島醬炸魷魚圈同樣係炸到金黃色, 炸漿唔厚, 薄薄一層, 口感脆卜卜, 魷魚圈好鮮味,配埋味道酸酸地既千島醬, 可以中和油炸既膩滯感, 加上魷魚圈份量好多, 好抵食!炭燒美國大草原自然西冷配黑松露燒汁 (12安士)西冷扒好大塊, 用炭燒方式烹調, 不但令牛扒上出現一個個既格仔紋, 入口仲有濃厚既炭香, 而牛肉肉質軟淋, 肉味重, 有脂香, 大力推介~Hazelnut Berry Smoothie呢款smoothie既味道好特別, 內裏主要用藍莓及雪梨呢2款水果打成

Soup of the Day

美式薯條配黑松露蛋黃醬

炸魷魚圈配千島醬

炭燒美國大草原自然西冷配黑松露燒汁 (12安士)

Hazelnut Berry Smoothie
呢款smoothie既味道好特別, 內裏主要用藍莓及雪梨呢2款水果打成, 再加入榛子及蜜糖調味, 入口時有濃濃既雪梨同埋蜜糖甜香, 配埋粒粒榛子, 加強層次口感, 飲完有一種清新既感覺~
2020-10-30
2020-11-27 0 瀏覽
放工同閨密喺K11 Art Mall行行下街,俾呢間充滿田園feel嘅餐廳吸引咗😂食物仲要好有驚喜添🥗🥞🥂餐廳環境走清新田園style,好有文青feel,平時喺香港生活節奏咁急速,黎到呢度感覺好放鬆💕餐廳主打super food同彩虹飲食法,食物同飲品種類都非常多😍<炸魷魚圈配千島醬>好邪惡呀!魷魚圈炸到卜卜脆,唔會炸得太厚身,而且份量係!超!多!推介!<法國羊肚菌雞肉意大利飯>我呢個cream怪表示好興奮!每一啖都充滿羊肚菌香味,非常creamy,唔覺唔覺我地好快食哂成碟飯!😶<鮮果窩夫配movenpick雲呢拿雪糕>一定要試!waffle充滿濃郁蛋香,鮮果有士多啤梨、奇異果、藍莓,配我至愛嘅custard,仲有焦糖脆脆,正呀!<菠蘿黃金樹>超大杯呀!有好多菠蘿果肉,好refreshing!

<炸魷魚圈配千島醬>

<法國羊肚菌雞肉意大利飯>

<鮮果窩夫配movenpick雲呢拿雪糕>

<菠蘿黃金樹>
超大杯呀!有好多菠蘿果肉,好refreshing!
2020-11-27 0 瀏覽
首先所有配菜都好新鮮,讚👍🏼芝士蘑菇釀雞翼,完全係蜂蜜薯片嘅味道,好特別,每人食2件岩岩好烤海鱸魚配燒薯仔,鱸魚燒到塊皮好香脆,無腥味,好味,配合新鮮蔬菜,好清新,做得出色😋蟹肉龍蝦汁闊意大利麵,龍蝦味唔係好濃,但有蟹肉碎而麵既份量好足夠整體:唔錯,每道菜都係有心機既會再幫襯,入座率9成,服務質素都唔錯
首先所有配菜都好新鮮,讚👍🏼

2020-10-27
  • 芝士磨菇釀雞翼
2020-11-23 33 瀏覽
剛去完staycation,中午先食得好豐富又滯滯地,老公點名要晚上食健康d又唔想中餐,所以揀左呢間。呢間係內河道K11的2樓,我地行勻全層2次先搵到 估唔到佢攝左入d賣natural野既舖頭內。但入到去都好舒服同feel good。燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醬, 呢個配搭口質一流,草莓醬係mix左黑醋,食落酸酸甜甜好開胃蟹肉龍蝦汁闊意大利麵好食! 龍蝦汁不會濃到蓋過蟹肉的鮮味,闊意大利麵好煙un,係我好鍾意既口感蒜香炒雜菜, D菜食得出新鮮又爽口燒焗自然美國豬鞍架配燒扒菠蘿配黑醋燒汁, 真心好食切開仲有肉汁滲出,豬肉味突出。燒菠蘿超好食Super Kale飲完幾日都去得好順暢Kiwi Beet老公話呢杯冇紅菜頭既草青味,飲得好舒服

呢間係內河道K11的2樓,我地行勻全層2次先搵到

蒜香炒雜菜, D菜食得出新鮮又爽口
燒焗自然美國豬鞍架配燒扒菠蘿配黑醋燒汁, 真心好食

切開仲有肉汁滲出,豬肉味突出。燒菠蘿超好食
Super Kale
飲完幾日都去得好順暢
Kiwi Beet
老公話呢杯冇紅菜頭既草青味,飲得好舒服
有時我覺得太刻意既浪漫往往好似做多左,尤其是我呢D崇尚佛系人生觀既凡夫俗子。真係一動不如一靜,隨遇而安,今晚巧遇尖沙咀「野 玩 田 店」,佢地以農莊推動呢種自然風格,將Farm to Table主義配合新鮮有機概念,為枯燥既生活增添不一樣既風貌,呢種就係我想像中既活出生命!👇📌R i s o t t o -▪ Japanese Scallop · Tomato Sauce Risotto - $198▫ 何謂頂級?或者你試下呢個「日本頂級帶子·蕃茄汁·意大利飯」,你會得到答案。帶子屬於刺身級數,表面睇落煎得夠香脆又厚肉,食落相當鮮甜彈牙;而個飯底既番茄味非常突出,酸酸甜甜好開胃;飯粒口感做到正宗Risotto既感覺,值得推介!📌P a s t a - ▪ Pappardelle·Veal·Wild Mushroom·Veal Cream Sauce - $168▫ 另一招牌意粉「牛仔肉·野菌·闊條意大利麵」亦有驚喜,個蘑菇汁係我食過暫時最出色既;加上寬條麵吸收哂牛仔肉既香味,同埋野菌忌廉汁既配搭,成個口感特別煙韌腍滑,份外濃香入味,無得輸。📌D e s s e r t -▪ Waffl
有時我覺得太刻意既浪漫往往好似做多左,尤其是我呢D
崇尚佛系人生觀既凡夫俗子。真係一動不如一靜,隨遇而安,
增添不一樣既風貌,呢種就係我想像中既活出生命!👇
📌R i s o t t o -
你會得到答案。帶子屬於刺身級數,表面睇落煎得夠香脆又厚肉,
飯粒口感做到正宗Risotto既感覺,值得推介!
📌P a s t a -
▫ 另一招牌意粉「牛仔肉·野菌·闊條意大利麵
亦有驚喜,個蘑菇汁係我食過暫時最出色既;
加上寬條麵吸收哂牛仔肉既香味,同埋野菌忌廉汁既配搭,
成個口感特別煙韌腍滑,份外濃香入味,無得輸。
📌D e s s e r t -
Waffle · Fresh Fruit · Mövenpick Vanilla Ice-Cream - $108
▫ 最後甜品揀左呢款「鮮果·窩夫·雲呢拿雪糕」,
成個賣相色彩繽紛。窩夫食落相當脆口,仲帶少少焦香,唔錯;
中間加左大量雜莓,口感豐富;配上Mövenpick品牌雪糕,
質感滑溜,整體相當滿足!
2020-11-17
  • 牛仔肉·野菌·闊條意大利麵
  • 日本頂級帶子·蕃茄汁·意大利飯
  • 鮮果·窩夫·雲呢拿雪糕
2020-11-22 15 瀏覽
五年前就食過野玩田店嘅灣仔店,當時覺得個午市半自助幾驚艷🌿,可惜宜家灣仔店已經無左,得番今次黎食嘅K11店。今次黎就點多幾款小食🍤。1⃣️炸魷魚圈配千島醬($88)好脆身,炸皮又唔會過厚,千島醬好夾。2⃣️芝士蘑菇釀雞翼($88)釀料都幾多,一咬已經齊曬🧀芝士蘑菇同雞肉味。3⃣️吞拿魚莎莎酥盒配分子珍珠醋($108)酥盒中間放左🐟吞拿魚粒同🍅番茄碎,味道同口感都好豐富。4⃣️牛仔肉配野菌闊條意大利麵($168)個汁充滿牛肉原汁,🥩加上吸汁嘅野菌仲有粒粒牛仔肉,🍝整體而言都好滿意。

1⃣️炸魷魚圈配千島醬($88)
好脆身,炸皮又唔會過厚,千島醬好夾。

2⃣️芝士蘑菇釀雞翼($88)
釀料都幾多,一咬已經齊曬🧀芝士蘑菇同雞肉味。

3⃣️吞拿魚莎莎酥盒配分子珍珠醋($108)
酥盒中間放左🐟吞拿魚粒同🍅番茄碎,味道同口感都好豐富。

4⃣️牛仔肉配野菌闊條意大利麵($168)
2020-11-21 15 瀏覽
環境:👍👍👍👍服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:😍😍😍😍影相:📸📸📸📸📸Encore:90%📝進入前要度體溫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖雖然位於K11較隱蔽嘅位置但佢嘅人氣始終都係好旺盛🔥以田園風為主題嘅裝修設計一入到去就會feel到清新原野嘅感覺場內好熱鬧,好岩飯聚Gathering🥳款式種類吾係好多但勝在樣樣都好大份架😘一開波仲會送上餐包,食住等🙆‍♀️.🔸芝士磨菇釀雞翼 $88呢種釀雞翼我想食好耐🙈所以一見到呀我兩眼發光🤩半全翼炸至黃金色雞翼皮薄香脆,吾會感到油膩裡面係磨菇蓉同芝士層次感豐富帶濃濃芝士香💕.🔸炸魷魚圈配千島醬 $88以「盤」黎形容佢嘅Size可見份量真係十足足料3-4人齊齊Share呀😍每條魷魚圈都好大一圈炸粉吾會好厚,食落香脆又彈牙🥳.🔸美國自然豬柳白菌闊意大利麵 $158以蕃茄肉醬做底每條闊意大利麵都掛住豐富嘅醬汁鹹酸帶點肉粒嘅口感,開胃又有嚼勁加上大量嘅白菌,磨菇同自然豬柳絲,口感豐富!.🔸蘋果酥配Movenpick雲尼拿雪糕 $88底層係酥香薄脆嘅蘋果酥,啖啖蘋果肉上層係雲尼拿雪糕,有雲尼籽架!食落更香滑🥰.🔸鮮果窩夫配Movenpick雲尼拿雪糕三個字形容:勁澎湃
環境:👍👍👍👍
雖然位於K11較隱蔽嘅位置
但佢嘅人氣始終都係好旺盛🔥
以田園風為主題嘅裝修設計
一入到去就會feel到清新原野嘅感覺
場內好熱鬧,好岩飯聚Gathering🥳
款式種類吾係好多
但勝在樣樣都好大份架😘
一開波仲會送上餐包,食住等🙆‍♀️

🔸芝士磨菇釀雞翼 $88
呢種釀雞翼我想食好耐🙈
所以一見到呀我兩眼發光🤩
半全翼炸至黃金色
雞翼皮薄香脆,吾會感到油膩
裡面係磨菇蓉同芝士
層次感豐富帶濃濃芝士香💕

🔸炸魷魚圈配千島醬 $88
以「盤」黎形容佢嘅Size
可見份量真係十足
足料3-4人齊齊Share呀😍
每條魷魚圈都好大一圈
炸粉吾會好厚,食落香脆又彈牙🥳

🔸美國自然豬柳白菌闊意大利麵 $158
以蕃茄肉醬做底
每條闊意大利麵都掛住豐富嘅醬汁
鹹酸帶點肉粒嘅口感,開胃又有嚼勁
加上大量嘅白菌,磨菇同自然豬柳絲,口感豐富!

🔸蘋果酥配Movenpick雲尼拿雪糕 $88
底層係酥香薄脆嘅蘋果酥,啖啖蘋果肉
上層係雲尼拿雪糕,有雲尼籽架!
食落更香滑🥰

🔸鮮果窩夫配Movenpick雲尼拿雪糕
三個字形容:勁澎湃💕
每塊窩夫都裝滿濃濃嘅cream
仲有草莓粒,奇異果粒,雪糕等等
最surprise 嘅係焦糖脆脆
好似蜜糖蜂巢嘅口感又有焦香嘅甜香

🔸紫薯鮮奶
夢幻紫,睇到人著迷☺️
紫薯味突出,仲要吾會好甜架

PS. 依家晚市有75折優惠🥳
而午市係85折,仲有salad bar添🥗
2020-11-18 88 瀏覽
上次去K11 window shopping 時見到一間餐廳好有田園feel , 所以今日去開TST ,就去試試。原來這間充滿田園風味的餐廳叫「野玩田店」,英文叫somethingwildthefarm!而野玩田店裝修充滿田園feel , 簡潔清新 ,坐下聊天吃東西感覺舒服🥰🥰現在午市有85折優惠,而晚市75折優惠👍🏻和午餐只需另加$38就有salad bar🤗值得一提,這裡有餐適合素食者✌️香烤紐西蘭肉眼配香草燒汁及薯菜,肉眼扒剛剛好7成熟,肉味香濃,肉汁豐富!薯條夠香脆!朱古力咖啡,朱古力味香濃帶少許咖啡香..賣相亦很美👍🏻香辣蒜汁大蝦扁意意大利麵,帶有少少辣味,但很香蒜香味,4隻大蝦亦鮮甜,扁意大利麵爽口👍🏻鮮紅火龍果乳酪,新鮮紅肉火龍果混合乳酪一起打,不酸亦不會過甜!剛剛好👍🏻
現在午市有85折優惠,而晚市75折優惠👍🏻
和午餐只需另加$38就有salad bar🤗
值得一提,這裡有餐適合素食者✌️

朱古力咖啡,朱古力味香濃帶少許咖啡香..賣相亦很美👍🏻

2020-11-18 58 瀏覽
‼️田園風 superfood 餐廳‼️≡原來K11 art mall 入面有間田園主題裝修嘅餐廳,環境舒適之外~仲要係選用superfood同本地食材💚≡抵食添呀!依家午市有85折優惠,晚市有75折優惠🌟午餐有salad bar🥗————————————〰️ Something Wild - The Farm 〰️Shop 201, 2/F, K11 Art Mall, No. 18 Hanoi Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui

‼️田園風 superfood 餐廳‼️

原來K11 art mall 入面有間
田園主題裝修嘅餐廳,
環境舒適之外~
仲要係選用superfood同本地食材💚

抵食添呀!
依家午市有85折優惠,晚市有75折優惠🌟
午餐有salad bar🥗

————————————

2020-11-17 41 瀏覽
呢間位於K11嘅野玩田店推廣Rainbow Diet 以色彩繽紛嘅食材泡製出營養豐富嘅美食。今日嘅第一道菜正正就係充滿色彩嘅沙律。燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋$128無花果十分合時,清甜味美。沙律菜夠新鮮,翠綠爽口。南瓜夠腍,柔軟甘甜。配上酸酸地嘅草莓醋好refresh!燒焗自然美國豬鞍扒及燒扒菠蘿黑醋汁(12安士)$328豬鞍扒厚度驚人,切開中間粉嫩多汁,肉質更出奇地腍滑,燒菠蘿香甜得很,同豬肉一齊入口,味道十分之夾,係非常出色嘅一道菜。

燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋$128

燒焗自然美國豬鞍扒及燒扒菠蘿黑醋汁(12安士)$328

2020-11-17 38 瀏覽
📎野玩田店🥬🥦🌽 主打本地農場產品 希望大家食得健康 menu仲介紹superfood功效 支持本地農務同健康菜式🌾 前菜煎日本帶子表面黃金色煎香 😋😋厚肉鮮甜無比 清新 至於main青檸香草燒海鱸魚 魚皮煎得香脆 配青檸sauce減低油膩感 可惜魚肉有點過老另外法國羊肚菌雞肉意大利飯配搭高湯 芝士及忌廉煮 好creamy 羊肚菌嘅香氣都好正 lunch set呢到有salad bar 下次再黎食lunch😛 ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿煎日本頂級帶子伴青瓜莎莎$138青檸香草燒海鱸魚$268法國羊肚菌雞肉意大利飯$158菠蘿黃金樹$ 78 ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $300 ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞ 野玩田店 Something Wild - The Farm 尖沙咀河內道
📎野玩田店🥬🥦🌽