2021-10-31 67 瀏覽
早排有女性朋友推介呢間新餐廳無論裝修、食物都係好吸引!仲可以帶埋毛孩🐕‍🦺🐈一齊黎!餐廳設有室內同戶外位,依家天氣清涼🍁坐係戶外享受陽光與滿佈植物與掛燈既環境下的午餐份外舒適清新🌿點餐係用2維碼下單,方便快捷!假日終於可以慢活一下當然要叫番個All day breakfast $108 嘆下先🌞有滑滑既炒蛋、茄汁豆、煙韌煙肉、香草腸、新鮮蕃茄🍅與沙律菜🥗仲有香口既牛角包🥐之後點左杯mocktail 🍹攞你命三千·粒 $48一睇個名就知係我味野啦🤣因為我都叫呀粒!由新鮮既雜果🍎🍇🫐🍍加上檸檬汁🍋與蜜桃汁🍑既紅茶!除左可以影相,同時會覺得幾chill😎另外叫左一個lunch set 包沙律🥗跟主菜同餐飲☕️🍵- 新鮮既沙律🥗配以黑醋- 巨型豬扒跟薯條 $188巨型豬扒名不虛傳,size大到係半隻碟😲又厚!煎得剛剛好,再沾上醬汁好惹味😋炸成金黃色既薯條份量亦多🍟再配以煙肉包住蘆筍,青瓜、蕃茄作為伴菜!即刻健康番🙂- 意大利🇮🇹泡泡咖啡☕️ +$18店員介紹拉花有小熊🐻與小豬🐷選擇!想扮可愛既我當然揀左豬仔拉花😆真係好可愛😍咖啡亦香滑味濃👍🏻最後當然唔會放過甜品環節🥳- 每日限量發售既新鮮製造既香

點餐係用2維碼下單,方便快捷!

假日終於可以慢活一下

之後點左杯mocktail 🍹
攞你命三千·粒 $48

另外叫左一個lunch set 包沙律🥗跟主菜同餐飲☕️🍵
- 新鮮既沙律🥗配以黑醋

- 巨型豬扒跟薯條 $188

- 意大利🇮🇹泡泡咖啡☕️ +$18

最後當然唔會放過甜品環節🥳
- 每日限量發售既新鮮製造既香蕉朱古力焦糖奶蓋瀑布蛋糕🍰$88
最上層有朱古力脆脆粒與滿佈焦糖奶蓋,中層會有香蕉🍌每切一下奶蓋滿瀉好治癒!另外玩上朱古力雪糕球🍫🍦作為一個完滿既聚餐結局!

P.S.千萬別錯過餐廳有兩張文青吊椅子供給客人打卡喔!📸